lady.sk
AKLINIK B 468X60

REKLAMA
MOBIVENAL banner 109x109 sutaz
 
 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
0 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Piatok, 19. Apríl, , Dnes oslavuje Jela
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Na Slovensku a v Čechách štartuje nový vernostný program spoločnosti Tchibo

  Spracoval(a) : Silvia
Dátum : 24.9.2012
späť
Späť

Poslať
 

TchiboCard plná odmien za vernosť

Spoločnosť Tchibo v týchto dňoch spúšťa pre svojich zákazníkov nový vernostný program s kartou TchiboCard, ktorá bude poskytovať množstvo výhod. Za svoje nákupy v kamenných obchodoch Tchibo aj na e-shope www.tchibo.sk budú zákazníci získavať „Vernostné zrnká“, ktoré môžu meniť na rozmanité odmeny zo stálej ponuky, napríklad kávu, kávové kapsuly, doplnky na prípravu kávy či občerstvenie v kávovom bare v obchodoch Tchibo. Majitelia TchiboCard budú navyše môcť využívať špeciálne zľavy alebo exkluzívne ponuky a akcie, ktoré sa budú pravidelne obmieňať. Cieľom programu je odmeniť verných zákazníkov za ich nákupy, ako aj posilňovať vzájomný vzťah zákazníkov a spoločnosti Tchibo. Slovenská a Česká republika sú prvými krajinami strednej Európy, kde projekt TchiboCard štartuje.

 

Zákazník je pre našu firmu v centre pozornosti. Vzhľadom k nášmu obchodnému modelu sa k nám zákazníci pomerne často vracajú, a tak chceme prostredníctvom programu TchiboCard týchto našich verných zákazníkov odmeniť a zvýšiť ich spokojnosť. Samozrejme dúfame, že získame aj nových zákazníkov, ktorí doteraz nemali možnosť svet Tchibo objaviť,“ uvádza Richard Hodul, generálny riaditeľ spoločnosti TCHIBO SLOVENSKO spol. s r.o.

 

Princíp programu TchiboCard:

§  Vernostné zrnká za nákupy. Za každý nákup v kamenných obchodoch Tchibo alebo v

e-shope www.tchibo.sk sa na TchiboCard ukladajú Vernostné zrnká. Za každé 1 Eur nákupu to predstavuje jedno Vernostné zrnko.

§  Atraktívne prémie za Vernostné zrnká. Tie možno premeniť na atraktívne prémie, napr.:

kvalitnú praženú kávu Tchibo,

kávové kapsuly Tchibo Cafissimo,

doplnky na prípravu a pôžitok z kávy zo stáleho sortimentu Tchibo,

občerstvenie v kávovom bare v kamenných obchodoch Tchibo,

kávovary Tchibo Cafissimo.

§  Zvýhodnené ceny vybraných výrobkov. Výlučne majitelia TchiboCard si môžu užívať ešte výhodnejšie nákupy v kamenných obchodoch Tchibo alebo v e-shope www.tchibo.sk. Ponuky sa týždenne menia.

§  Exkluzívne ponuky a akcie. Na majiteľov TchiboCard čakajú stále nové prekvapenia a výhody, pripravované špeciálne pre členov programu.

§  Možnosť objednávania výrobkov s predstihom. Majitelia TchiboCard si môžu objednávať v e-shope www.tchibo.sk výrobky Tchibo z obľúbených týždenne nových kolekcií skôr, než sa objavia na pultoch kamenných obchodov.

§  Odmeny pre nových členov. Registrácia je až do 30. 10. 2012 bezplatná a každá nová karta bude už „prednabitá“ 100 Vernostnými zrnkami. Po tomto termíne bude karta spoplatnená
8 Eur vstupného poplatku, ale noví členovia zároveň dostanú kupóny na nákup v hodnote
10 Eur.

 

 

Registračné formuláre do vernostného programu TchiboCard budú k dispozícii vo všetkých kamenných obchodoch Tchibo, elektronicky v e-shope www.tchibo.sk alebo je možné prihlásiť sa prostredníctvom zákazníckej linky TchiboCard 850 88 80 80 (tarif pre miestne hovory) či zaslaním prihlášky poštou. Proces registrácie do získania stálej plastovej karty TchiboCard trvá 3 - 4 týždne, v uvítacom balíčku pri vyplnení prihlášky zákazníci dostanú dočasnú papierovú kartu.


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!