lady.sk
AKLINIK B 468X60

REKLAMA
MOBIVENAL banner 109x109 sutaz
 
 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Štvrtok, 28. Marec, , Dnes oslavuje Sona
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Recept na vstávanie

  Spracoval(a) : Natália Križova
Dátum : 19.7.2000
späť
Späť

Poslať
 

Prečítala som si, že najlepšie na prebudenie je, dať si studenú vodu zvonka a šťavu z čerstvého ovocia zvnútra. Ja si dávam horúci kúpeľ, okolo vane sviečky, do vody olej z čajovníka a pohár voňavého čaju s medom. Vždy keď si doprajem takéto vstávanie je mi dobre.
Hoci nemám nič ani proti džúsu a sprche, len na ne, jednoducho, nemám vždy chuť.
A o to asi ráno ide. Nerobiť si už pri vstávaní násilie. Tešiť sa z neho. To je ten najlepší recept. Ak vám robí radosť studená sprcha a ovocná šťava, prečo nie? Ale ak ste najšťastnejší vtedy, ak vám niekto podá do postele horúcu čokoládu, zorganizujte si to. Keď ste otužilec, choďte sa prebrať ráno do jazera a celý deň budete žiariť šťastím. Mám takých priateľov a závidím im. Mňa by to, ale skôr zabilo, ako príjemne naladilo na nový deň, preto to neskúšam, aj keď je to zdravé. To by som sa najskôr musela rozhodnúť, že sa budem učiť otužovať. Ani vy to neskúšajte, ak milujete horúce kúpele. Netvárte sa preto previnilo, a nenechajte si vnútiť pocit viny, za to, že sa ráno nemáčate v jazere a neznášate studenú sprchu, aj keby to napísali v LADY. Užite si radosť z horúcich kúpeľov a varte sa v nich. Až kým nezistíte, že vám už neprospievajú. / Dusenie, malátnosť, únava/ No a keď potrebujete prehnať motor pred sprchovaním, urobte to. Len si, zistite, či má na to partner rovnaký názor.

Ak si vy nerobíte násilie, nesmiete chcieť ani od iných, aby žili tým, čo robí šťastnými vás. Aj keby ste mali tie najlepšie úmysly. Napokon, cesta do pekla je dláždená dobrými úmyslami.
Dosť zlé pre nás všetkých je už aj to, že vstávame na budík raz v letnom a raz v zimnom čase, preto si vstávanie vždy spríjemnime. Ak sa rád pred vstávaním prevaľujete v posteli, natiahnite si budík na skoršiu hodinu a doprajte si naťahovanie. Ak chcete vstávať s príjemnou hudbou, už večer si pripravte muziku a ráno len kliknite, aby ste boli vo svojom raji.
Ak si potrpíte na dobré jedlo. Vstaňte skôr, ale doprajte si pokoja pri stole. Jediné čo ráno nesmiete, sú čierne myšlienky. Keby som mohol ešte ...to, ono tamto, nechce sa mi nič, kde je káva? Kam zmizli cigarety? Toto vás na nohy nepostaví. Je to falošný a sebaškodzovací postoj.

Pokračovanie nabudúce ….


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!