lady.sk
AKLINIK B 468X60

REKLAMA
MOBIVENAL banner 109x109 sutaz
 
 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Piatok, 29. Marec, , Dnes oslavuje Miroslav
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Inovovaný Clin s vylepšenou receptúrou

  Spracoval(a) : Zuzana
Dátum : 13.3.2013
späť
Späť

Poslať
 

Dodajte vašej domácnosti žiarivý lesk

Šmuhy a opäť šmuhy. Aj tak by sa dal opísať neustály boj s leštením okien či zrkadiel. Spoločnosť Henkel Slovensko prichádza s riešením v podobe inovovaného radu produktov Clin. Nová receptúra zaručí, že vaše okná, zrkadlá, a vďaka variantu MultiShine aj ďalších viac ako 20 rôznych povrchov v domácnosti budú žiariť ako práve vyleštené diamanty. Nový variant Clin Fruit Vinegar s vôňou ovocného octu v sebe spája tradičné umývanie okien s pohodlím, jednoduchým používaním a príjemnou vôňou.

Špinavé okná a neustály boj s leštením sú už minulosťou, rovnako ako nepríjemný zápach octu po použití prírodných čistiacich prostriedkov. Nový Clin Fruit Vinegar s jedinečnou vôňou ovocného octu je v praktickej ergonomickej fľaši s hydraulickou pištoľou. Čistiaca sila novej receptúry zaručí lesk bez jedinej šmuhy a to bez únavných hodín práce. Stačí len zvoliť aplikáciu formou spreja alebo peny a nastriekať prostriedok na akýkoľvek sklenený povrch a potom jednoducho zotrieť handričkou pre dosiahnutie dokonalého lesku. Jednoduchšie to už byť nemôže. Špinu a šmuhy odstránite za okamžik a získate len žiarivé sklenené plochy.

Ďalšie produkty inovovaného radu Clin:

 

           ·         Clin na okná – v ponuke v niekoľkých sviežich variantoch: klasický, citrónový a jablkový. Zaručí dokonalý lesk bez šmúh pri všetkých sklenených povrchoch – okná, zrkadlá, sklenené stolíky a presklené skrinky.

           ·         Clin MultiShine – v ponuke v nápadne modrej nepriehľadnej ergonomickej fľaši s rozprašovačom s obsahom 500 ml. Prináša dokonalý lesk pre viac ako dvadsať rôznych povrchov vo vašej domácnosti.

           ·         Clin Anti Fog – je účinným pomocníkom v boji so zahmlenými oknami, sklami alebo zrkadlami. Je tak ideálnym pomocníkom nielen v kúpeľni, ale aj vo vašom automobile.

           ·         Clin na okná a rámy – prostriedok je určený na umývanie sklenených plôch, okenné rámy a parapety. Malé množstvo prostriedku zriedime vo vedre s vodou a jediným ľahkým pretrením vrátime oknám oslnivý lesk bez šmúh. Vďaka špeciálnej technológii aktívne zabraňuje vzniku stôp po daždi. V ponuke je v klasickom modrom variante a s vôňou jablka.

 


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!