lady.sk
AKLINIK B 468X60

REKLAMA
MOBIVENAL banner 109x109 sutaz
 
 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Piatok, 29. Marec, , Dnes oslavuje Miroslav
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Aplikácia ProMile Lady ochráni ženy pred neželanými telefonátmi

  Spracoval(a) : Gabika
Dátum : 12.4.2013
späť
Späť

Poslať
 

Už niekoľko mesiacov mobilná aplikácia ProMile Lady ženám radí, ako predísť nežiaducim účinkom alkoholu na organizmus a vyhnúť sa nepríjemným situáciám či dokonca závažným následkom. Od apríla budú môcť všetky majiteľky smartfónov, do ktorých sa dá aplikácia bezplatne stiahnuť, využívať celkom novú službu, ktorou je blokovanie telefónnych čísel.

Nejedna žena sa už dostala do nepríjemnej situácie spojenej s nadmernou konzumáciou alkoholu. Strata dôstojnosti je zväčša tým najnepríjemnejším. Niekedy je ťažké ustriehnuť spolu s gradujúcou zábavou aj svoje emócie. Stáva sa, že dámy vtedy siahnu po svojom mobilnom telefóne a snažia sa všetko vyriešiť okamžite. Ako takýmto nepríjemnostiam predísť?

Najspoľahlivejším pomocníkom je mobilná aplikácia ProMile Lady, ktorá ponúka komplexnú prevenciu pred nežiadúcimi účinkami zvýšenej konzumácie alkoholu prostredníctvom kombinácie množstva funkcií. Vďaka ProMile Lady sa telefón mení na osobného poradcu. ProMile Lady je ako jediná bezplatná aplikácia dostupná pre telefóny s operačným systémom iOS aj Android.

Aplikácia vyvinutá špeciálne pre ženy je súčasťou aktivít kampane Chráňme naše ženy, ktorú nedávno predstavila spoločnosť Pivovary Topvar. Ako jediná pivovarnícka firma takýmto moderným a doslova osobným spôsobom pomáha ženám získať viac informácií o rizikách spojených s nadmernou konzumáciou alkoholu, ale hlavne o tom, ako im môžu samy predchádzať či kde nájsť pomoc. „Vplyv alkoholu na organizmus ženy má odlišné účinky ako na mužov. Ženy majú v priemere nižšiu hmotnosť, menšiu pečeň, a tým pádom inú toleranciu voči množstvu alkoholu. Ženám stačí vypiť približne polovicu toho, čo vypijú muži, aby dosiahli rovnakú hladinu alkoholu v krvi. Edukáciu žien o zodpovednej konzumácii alkoholu preto považujeme za kľúčovú. Aplikácia sa môže stať ich praktickým a užitočným pomocníkom,“ vysvetlila Miriam Šramová, manažérka korporátnych vzťahov spoločnosti Pivovary Topvar.

Funkcie aplikácie ProMile Lady:

·         výpočet aktuálneho promile a popis účinkov alkoholu

·         tipy, na čo si má žena dávať pozor pri konzumácii alkoholu alebo čo by mala v danom stave urobiť

·         po horizontálnom naklonení telefónu sa zobrazí graf vývoja promile

·         výpočet času do triezveho stavu

·         push notifikáciu pri dosiahnutí stavu triezvosti

·         11 prednastavených typov alkoholu a možnosť nastaviť si vlastný druh konzumovaných alkoholických nápojov

·         históriu vypitého alkoholu za posledných 48 hodín a informácie o účinkoch a rizikách alkoholu pre ženy,

·         špeciálnu sekciu venovanú informáciám o rizikách konzumácie alkoholických nápojov pre ženy počas tehotenstva.

 „Po pozitívnych ohlasoch a zbieraní podnetov na zlepšenie funkcionalít sme sa rozhodli pre malú aktualizáciu vo forme novej funkcie. Dámy si tak samy zvolia osoby, ktoré by nechceli kontaktovať, pokiaľ obsah alkoholu v ich krvi stúpne nad 1 promile. V takom prípade sa pri pokuse o hovor, či už zo strany dámy alebo volajúceho objaví na displeji upozornenie nevolaj alebo nedvíhaj. Funkciu je samozrejme možné aktivovať a deaktivovať v nastaveniach,“ približuje novinku Martin Woska, riaditeľ digitálnej sekcie agentúry TRIAD Advertising, ktorá aplikáciu vytvorila. Ako dodal, funkcia blokovania kontaktov pracuje aj v čase, takže akonáhle obsah alkoholu v krvi klesne pod 1 promile, kontakty sa opäť vrátia do pôvodného režimu.

 


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!