lady.sk
AKLINIK B 468X60

REKLAMA
MOBIVENAL banner 109x109 sutaz
 
 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Sobota, 20. Apríl, , Dnes oslavuje Marcel
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Dovolenkové príbehy tohto leta

  Spracoval(a) : Zuzana
Dátum : 24.6.2013
späť
Späť

Poslať
 

 

Leto je obdobím dovoleniek, spomienok a príbehov, ktoré píše sám život. Čo všetko si pre dovolenkou zadovážiť, aby ostali vaše spomienky na toto krásne obdobie čo najživšie? Zapisujte, foťte a uschovávajte! A keď v chmúrnej zime otvoríte zápisník, do ktorého ste si zapisovali myšlienky počas dovolenky alebo nazriete do dózičky, v ktorej máte schované mušle a kamienky z pláže, razom bude aj zvyšok roka aspoň na chvíľku letnou dovolenkou. Obchodík Vila Vilôčka má pre vás poklady, ktoré vám pripomenú dovolenku kedykoľvek a kdekoľvek. Viac informácií na: www.vilavilocka.sk

 

Bez zápisníka ani na krok

Letné dovolenky sú nielen časom oddychu, ale i nových plánov a inšpirácií. Veľakrát zažijeme chvíle, ktoré sú neopakovateľné, stanovujeme si nové ciele a v mysli nám skrsnú nové sny. A to všetko treba zvečniť. Či sa vyberiete na dovolenku, ktorú strávite na hotelovej pláži alebo preskúmate všetky kúty destinácie, nabaľte si so sebou Cestovateľský zápisník z Vily Vilôčky. Je ľahký, skladný a obsahuje 64 strán.

 

Mušle, kamienky a iné dovolenkové drobnosti

Všetci si z dovoleniek prinesieme drobnosti – mušle, kamienky či drobné suveníry. Kam si tieto milé vecičky schovať počas roka? Vila Vilôčka vám poradí – do krásnej srdiečkovej škatuľky s motívom levandule. Vaše dovolenkové úlovky budú nielenže v bezpečí, ale budete sa k nim môcť kedykoľvek vrátiť a zaspomínať na sladké leto.

 

„Posielame slnečné pozdravy...“

Aj keď zažívame dobu internetu a e-mailov, posielanie pohľadníc našťastie pretrvalo. Ale aj v prípade pohľadnicových pozdravov môžete byť štýloví a inovatívni! Vo Vile Vilôčke nájdete pohľadnice od výmyslu sveta, všetky krásne ilustrované. Predávajú sa spolu s obálkou. 

 

Dovolenkové foto – príbehy

Nenechávajte fotky z dovolenky v počítači, ale vytvorte si váš vlastný foto – príbeh. Poslúži vám snový Fotoalbum s motívom ruží a saténovou stuhou, v ktorom si môžete kedykoľvek zalistovať. Tú najkrajšiu dovolenkovú fotografiu si vystavte do vintage fotorámiku ozdobenom mašličkou. Fotoalbum i fotorámik nájdete v obchodíku Vila Vilôčka.


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!