lady.sk
AKLINIK B 468X60

REKLAMA
MOBIVENAL banner 109x109 sutaz
 
 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Piatok, 29. Marec, , Dnes oslavuje Miroslav
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Objavte zlatý štandard pre vašu umývačku riadu!

  Spracoval(a) : Lenka
Dátum : 10.12.2013
späť
Späť

Poslať
 

Automatická umývačka riadu je v domácnosti pomocníkom na nezaplatenie. Pre dosiahnutie perfektného výsledku a odstránenie pripálených zvyškov jedla však bolo občas nutné riad vopred umyť alebo nechať aspoň odmočiť. Dnes je to už minulosťou! Spoločnosť Henkel Slovensko prináša nový rad tabliet Somat Gold so špeciálnym aktivátorom odmáčania, vďaka ktorému bude riad perfektne čistý bez ohľadu na to, či na ňom boli odolné škvrny. Externé testy nezávislého inštitútu TensioConsult ocenili tablety Somat GOLD ako Najúčinnejšie tablety v SR (podľa IKW metódy pri 50°C, júl 2013). Objavte nový zlatý štandard automatického umývania riadu - nový Somat Gold.

Nový Somat Gold je obohatený o novú, vylepšenú receptúru s aktivátorom odmáčania. Účinkuje okamžite, keď naruší tvrdý povrch pripáleniny a následne preniká hlboko do škvrny. Somat Gold je obzvlášť výkonný proti najodolnejším škvrnám, medzi ktoré patria aj pripečené zvyšky zemiakov a cestovín. Externé testy preukázali, že nový aktivátor odmáčania obsiahnutý v Somate Gold má výrazne vyšší výkon v odstraňovaní škvŕn od čaju a škvŕn škrobového pôvodu.

Somat Gold vám dopraje pri umývaní riadu maximálne pohodlie. Už žiadna práca navyše spojená s komplikovaným odmáčaním ťažko odstrániteľných pripálenín. Riad môžete vložiť priamo zo stola do umývačky a výsledkom bude vždy dokonalá čistota bez akýchkoľvek zvyškov jedla.

Čisté hrnce, perfektne umyté panvice, lesknúce sa zapekacie misy, žiarivé príbory a poháre. To všetko po každom zapnutí umývačky riadu a bez akéhokoľvek ďalšieho úsilia! Vy si vychutnajte jedlo s rodinou, priateľmi a nový Somat Gold sa postará o všetko ostatné.

Tablety Somat Gold sú v ponuke v modernom zlatom obale v uvedených veľkostiach balení: M balenie (24 tabliet), XL balenie (48 tabliet a Mega Pack (72 tabliet).


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!