lady.sk
AKLINIK B 468X60

REKLAMA
MOBIVENAL banner 109x109 sutaz
 
 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Štvrtok, 28. Marec, , Dnes oslavuje Sona
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Pečený losos so švédskou omáčkou

  Spracoval(a) : Janka
Dátum : 16.2.2009
späť
Späť

Poslať
 

Suroviny (na 4 porcie):

 600 g čerstvého lososa (očistený filet)
 20 g korenia na ryby
 3 ks limetky (alebo citróna)
 50 ml olivového oleja
 200 g majonézy Hellmann´s
 100 g kyslej smotany
 50 g Gurmánskej horčice Hellmann´s
 50 g medu
 soľ, biele korenie
 50 g kapary

Príprava:

Lososa nakrájame na porcie, ochutíme korením na ryby, limetkovou šťavou a upečieme na oleji do ružova. Majonézu Hellmann´s, kyslú smotanu, horčicu a med dôkladne premiešame, podľa potreby dochutíme soľou a korením a pridáme na drobno nasekané kapary. Jednotlivé porcie ryby zalejeme studenou omáčkou, ozdobíme rezom limetky a čerstvým kôprom. Najvhodnejšie podávame s pečenými zemiakmi so smotanou.


Diskusia k článku:

najvacsia sranda, ze tu Hellmann`s majonezu ani slovensku horcicu nedostat:D:D
Neregistrovaný - , 16.2.2009 23:14
Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!