lady.sk
AKLINIK B 468X60

REKLAMA
MOBIVENAL banner 109x109 sutaz
 
 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Piatok, 19. Apríl, , Dnes oslavuje Jela
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Zimné grilovanie - nový trend, jedine s Weberom

  Spracoval(a) : Lenka
Dátum : 27.10.2012
späť
Späť

Poslať
 

Záľuba v grilovaní sa stala fenoménom na celom svete. V posledných rokoch patrí grilovanie aj v Slovenskej republike ku koloritu, ktorým sa pravidelne začína a končí leto. Prečo sa ale držať konvencií a neužiť si lahodné jedlo z grilu i v nasledujúcich zimných mesiacoch?

 

Zimné grilovanie

S kvalitnými grilmi a príslušenstvom sa dá bez problémov grilovať celoročne, dôležité je dodržať len pár pravidiel, a potom už si v pokoji môžete užiť grilovanie s priateľmi či rodinou na zasneženej záhrade, balkóne či rovno na horách. Dobroty z grilu sa tak môžu stať napríklad aj neoddeliteľnou súčasťou Vášho vianočného či silvestrovského menu.

 

Medzi základné pravidlá na bezchybné zimné grilovanie patrí predovšetkým gril s poklopom, ktorý nielen ochráni pripravovaný pokrm pred poveternostnými podmienkami, ale tiež zabezpečí počas celej doby grilovania rovnomernú teplotu, s ktorou potom dosiahnete kvalitné prepečenie pripravovaného jedla aj v mínusových teplotách.

 

S týmto pravidlom bezprostredne súvisí aj to druhé, a to, že na zimné gril-párty je najvhodnejšie na prípravu jedla zvoliť nepriamu metódu grilovania. To znamená, že sa pokrm pripravuje mimo zdroja priameho tepla pod poklopom. Táto metóda grilovania má aj jednu veľkú výhodu, ktorú práve v chladných dňoch oceníte – a to, že pripravovaný pokrm nie je nutné obracať. Vďaka poklopu je totiž zaistená rovnomerná cirkulácia horúceho vzduchu z oboch strán.

 

Trend zimného grilovania už roky poznajú napríklad v Alpských krajinách, Kanade či USA. Objavte s novinkami od spoločnosti Weber Stephen krásu a neopakovateľnú romantiku grilovania na snehu aj Vy!

 

 

Grilovanie pod stromčekom – tipy na vianočný darček pre mužov i ženy

Tiež ešte neviete, čím tento rok urobíte svojmu partnerovi či partnerke radosť pod stromčekom? Skúste staviť na špičkové novinky alebo preverené klasiky od spoločnosti Weber Stephen®

 

Q 120 Modern Grey

Táto novinka od spoločnosti Weber® vo farbe Modern Grey s postrannými poličkami a s integrovaným teplomerom, je ideálnym štýlovým pomocníkom pre každého muža. Má vysoký výkon a pritom malú plochu na umiestnenie. Je ideálny na cesty a domáce grilovanie napríklad na terase či balkóne. Tento typ plynového grilu je pripravený na použitie do 10 minút a Vy si tak môžete užiť vonkajšie grilovanie aj v naozaj veľmi chladných dňoch.

 

One touch Original, 47 cm

Gril One Touch Original s klasickou Weber siluetou sa stal legendou. Tento typ kotlových grilov je vlajkovou loďou spoločnosti Weber® a nemal by chýbať na záhrade žiadneho milovníka klasického grilovania na drevenom uhlí. One Touch Original ponúka jednoduchú obsluhu, vysokú bezpečnosť, jednoduchú údržbu a vysokú odolnosť s integrovaným teplomerom v poklope a patentovaným One-Touch čistiacim systémom. Tento unikátny systém spolu s vetracím systémom v poklope reguluje teplotu v grile, vďaka čomu už nie je potrebné ďalej nastavovať výšku grilovacieho roštu.

 

Veľká kniha grilovania s Weberom -  Biblia grilovania

Novinka v podobe Grilovacej biblie od spoločnosti Weber® je určená všetkým milovníkom grilovania, ktorí svoju záľubu berú naozaj vážne. Kniha je plná rád, typov a receptov doplnených fotografiami na grilovanie za každého počasia, dokonca aj v zime. Tento malý veľký pomocník z vás zaručene urobí hviezdu každej grilovacie párty!


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!