lady.sk
AKLINIK B 468X60

REKLAMA
MOBIVENAL banner 109x109 sutaz
 
 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Štvrtok, 28. Marec, , Dnes oslavuje Sona
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
MAGGI prináša revolúciu vo svete varenia!

  Spracoval(a) : Monika
Dátum : 8.3.2013
späť
Späť

Poslať
 

Žijeme v uponáhľanej a hektickej dobe. Pre mnohých z nás je strava iba niečím, čo potrebujeme na prežitie, zabudli sme vychutnávať. Máme toľko povinností, že nám neostáva čas ani chuť vymýšľať nové jedlá a následne tráviť hodiny v kuchyni. Varíme bez nápadu, nudne a fádne. Prípadne nevaríme vôbec.

 

MAGGI Nápady prichádzajú s riešením – revolučnou novinkou Šťavnatý steak, ktorá predstavuje úplne nový koncept varenia. Voňavé, šťavnaté a dokonale ochutené mäsko si teraz môžete pripraviť na panvici v špeciálnom papieri na pečenie PAPYRUS® bez pridania kvapky oleja!

 

Dajte zbohom chuťovo nevýrazným a opozeraným jedlám a prekvapte vašu rodinu horúcou kulinárskou novinkou MAGGI Nápady Šťavnatý steak! V praktickom vrecúšku nájdete štyri papiere na pečenie pokryté chutnou zmesou korenia a byliniek, ktoré sú určené na prípravu štyroch voňavých a chuťovo vyvážených steakov. Už nikdy sa vám nestane, že mäso zle ochutíte. MAGGI Nápady vám zakaždým zaručia rovnako skvelý výsledok.

 

Nechajte sa inšpirovať originálnymi Nápadmi od MAGGI! Prídu vhod všetkým, ktorí si chcú chutné jedlo pripraviť veľmi rýchlo a jednoducho. Vďaka príprave na pečiacom papieri PAPYRUS® sa veľmi nenatrápite ani pri umývaní riadu a čistení kuchyne. Už nikdy nebudete musieť drhnúť zamastenú panvicu a od oleja oprskaný sporák.

 

MAGGI jednoducho opäť drží krok s dobou a vychádza v ústrety všetkým moderným a zaneprázdneným ženám. Doprajte si varené jedlo aj počas hektických pracovných dní a presvedčite sa, že príprava nápaditého a chutného jedla nemusí znamenať hodiny komplikovaného vyvárania.

 


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!