lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
0 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Piatok, 29. Marec, , Dnes oslavuje Miroslav
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Neobyčajná moc pyramíd

  Spracoval(a) : Jana Osuská
Dátum : 22.7.2002
späť
Späť

Poslať
 

Egyptské pyramídy sú ohromujúce stavby, ktoré podnecujú ľudskú fantáziu. Nie sú iba architektonickým skvostom, ale zároveň sú aj stavbami s neobyčajnými vlastnosťami. Pripisuje sa im schopnosť konzervovať potraviny, liečivé účinky a prenášanie energie. Keď sa postavíte pred ne, alebo vojdete do ich útrob zistíte, že niečo na tom je.
 

Pyramídy, ako určite viete, sú hrobky. Ako pevnosť bránia prístupu k telu faraóna, ale takisto tvoria optimálne klimatické podmienky, umožňujúce zakonzervovať telesné pozostatky panovníkov Egypta. Preto múmie faraónov aj napriek tisícročiam ostávajú v dobrom stave. Jedni tvrdia, že je to výsledok kozmického žiarenia, kumulovaného tvarom pyramíd, iní zase, že vo vnútri pyramíd sa vytvára špecifické silové pole. Francúz Antoine Bovis, ktorý v 30. rokoch minulého storočia počas dovolenky strávenej v Egypte zistil, že telá mŕtvych zvierat, ktoré sa náhodne dostali do pyramíd, sa aj napriek vlhkosti veľmi dobre zachovali. Po návrate z exotickej dovolenky si Bovis doma postavil kartónový model pyramídy a s údivom zbadal, že zelenina, ktorú vňom skladuje, ostáva dlhšie čerstvá. Bovisovými skúsenosťami sa v 50. rokoch inšpiroval Karel Drbal – český inžinier. To, čo Bovis vyskúšal so zeleninou, urobil Drbal so žiletkou a – aké čudo – vysvitlo, že tupá žiletka je opäť ostrá.  Drbal čakal desať rokov na uznanie svojho vynálezu Pražským patentovým úradom, až sa mu nakoniec podarilo presvedčiť úradníkov, že pyramída ,,naostruje“ žiletky a na svoje zariadenie dostal patent.
Zlepšuje chuť
Pozorovania Antoina Bovisa začali potvrdzovať aj iní a dokonca sa začali využívať v priemysle. Najväčší kanadský producent údenín, firma Sullivan, používa pyramídy na sušenie mäsa. Takáto metóda predlžuje ich trvanlivosť údajne až na 40 dní. Rovnakým spôsobom je možné aj zlepšiť chuťové vlastnosti potravín. Horké a kyslé výrobky získajú skladovaním v pyramídach lahodnejšiu chuť a sladké – intenzívnejšiu sladkosť. Milovníci pyramíd dokonca tvrdia, že stačia dva týždne, aby mladé víno  získalo chuť zrelého (aj keď lacné vína začínajú v pyramíde peniť ako šampanské).  Pyramídy energetizujú aj vodu, ktorá urýchľuje hojenie rán a modrín a rastliny, polievané takouto vodou,  lepšie rastú.
Uzdravuje
Výskumy liečivého fenoménu pyramíd neustávajú na celom svete. V brazílskom Sao Paulo  vznikol jeden z prvých  inštitútov, ktorý ponúka terapiu energiou pyramíd. Liečia sa tu neurózy, reumatické bolesti a migrény, vedú poúrazové rehabilitácie a reguluje látková výmena.
Základné liečivé účinky pyramíd spočívajú v zlepšení odolnosti  a povzbudení činnosti vnútorných orgánov. Ich  hlavnou úlohou je regulácia procesov, prebiehajúcich v organizme, preto má zvýšiť alebo znižovať krvný tlak (v závislosti od potreby) a zvyšovať alebo znižovať tvorbu žalúdočných štiav.  Liečivá energia pyramídy sa kumuluje v 1/3 jej výšky a preto by sa mal chorý orgán ocitnúť práve v tejto výške. Niektorí vedci tvrdia aj to, že žiarenie špica pyramídy povzbudzuje sexuálnu energiu. Na Slovensku existuje niekoľko stredísk, ktoré tiež využívajú liečivú silu pyramídy pri relaxačno-liečebných pobytoch.

 


Diskusia k článku:

Postavil som si doma pyramidu najskor malu a teraz mam 1,61m vysoku,mozem potvrdit nabrusenie ziletiek a citim sa v pyramide ako keby som bol vo velmi hustom vzduchu.Naozaj nieco na tom je!
Neregistrovaný - Panter, 22.7.2002 07:22, marketing(`na`)lot.pvt.sk
Panter, a prezradíš recept na stavbu pyramídy??:))) alebo je z kartónu? a kde ju máš, v obývačke??
Neregistrovaný - smile, 22.7.2002 10:24
Mam ju vonku a je z dreva.Recept je jednoduchy "chut vlastnit pyramidu" s vypoctami pomozem.Panter
Neregistrovaný - , 22.7.2002 10:50
Určite sa Ti ozvem pante pretoze ma to veľmi zaujíma a rada by som pomôcť s výpočtami.Vopred ďakujem.
Neregistrovaný - , 22.7.2002 12:12
Rozmer na stavbu piramídy je veľmi jednoduchý. Prierezom piramídy sú vlastne dva pravouhlé trojuholníky zrkadlovo postavené k sebe. Rozmer strán je: 3x4x5 cm alebo akýkolvek násobok týchto rozmerov. Veľa zdaru pri experimentoch.
Neregistrovaný - Jozef Kákoš, 20.1.2005 14:27, kakos(`na`)republic.sk
Sú to hovadiny.Vy Kravy.
Neregistrovaný - Antifeminista Tomáš Vaginger, 25.10.2005 13:23
STe kurvy?
Neregistrovaný - , 25.10.2005 13:48
prosim kto by mi pomohol radou pri stavbe pyramidy.Dakujem Milan
Neregistrovaný - milan, 6.7.2006 08:44, milan.mestan(`na`)post.sk
Hmmm, vraj hrobky...celkom iste nie :( Generátory energie, veľmi sofistikované a rozhodne nie jednoúčelné :) Rozmery, uhly, to už je iné kakao. V Egypte sú širšie, Rusi zas vysoké a štíhle stavajú...závisí od šírky, zemepisnej... každopádne, som zvedavý, dokedy budú pretrvávať mýty a domnienky o starých Egypťanoch, heh :-P
Neregistrovaný - , 7.10.2006 03:05
chcel by som sa opytat ze ci je ,, funkcna" pyramida z kartonu. Chcel by som vyskusat ze ci naozaj sa pod pyramidou naostria zilentky. Tak som postavil pyramidu s podorysom 25x25 cm a vysoku 15 cm. Za ako dlho sa pod pyramidou ziletka naostry?
Neregistrovaný - , 18.11.2006 19:47
kde zozeniem nieco o pyramidach v rusku?
Neregistrovaný - elwyn, 11.12.2006 23:34, elwyn(`na`)centrum.sk
Ahoj. Viete mi niekto napisat ako spajat pyramidu.Kov by sa nemal pouzivat!je to tak? Este o tych rozmeroch.Vsade su ine!!! Kde je pravada?Ja by som rad v nej posedel na zahrade.
Neregistrovaný - Peter, 5.3.2007 21:16, peterspacek(`na`)pobox.sk
môže učínok pyramídy tlmiť plechová strecha na dome v ktorom je pyramída postavená
Neregistrovaný - Michal , 23.3.2007 15:03, michal. gasper(`na`)altas.sk
budte rozumni a niekto pomožte.Vie niekto spravne rozmery
Neregistrovaný - , 28.8.2007 17:27
cital som niekde ze bi to mala bit presna zmensenina cheopsovej piramidy
Neregistrovaný - , 4.12.2007 21:04
Aké rozmery má prosím vás Cheopsova pyramída? Nikde som sa ku nim nedostal. :(
Neregistrovaný - , 29.12.2007 14:16
Rozmery pyramidy najdete v zborniku z prednasok zo seminarov rok 2004 na 32 strane. adresa:www.psychotronicaslovaca.sk
Neregistrovaný - N.Z.namy, 3.1.2008 15:09
Opravujem Zbornik prednasok z kongresu Psychotronica Slovaca rok 2004.
Neregistrovaný - N.Z.namy, 3.1.2008 15:25
Alebo na webovej stranke www.pyramidyzdravia.wz.cz
Neregistrovaný - N.Z.namy, 6.1.2008 21:55
Postavil som niekolko pyramid pre seba aj rodinu,hlavne pre tych, ktory ju skutocne potrebovali so zdravotnych dovodou.A ktorym som to samozrejme odporucal s vlastnych skusenosti. Sam som sa na to podujal z dovodu vlastnych zdravotnych problemou.Ze to funguje, Vas o tom nebudem presviedcat. Je toho na strankach o pyramidach popisane dost, tiez druhy chorob,ktore pomaha liecit a s ktorymi si pod pyramidu nemate sadat.Odporucam teda kazdemu z Vas sa o nich dozvediet viac, pretoze aj to je velmi dolezite .Odporucam si vyhladat RELAXACIA POD PYRAMIDOU pre zaciatok. Ziskate zakladne informacie/Aj ja som tam zacinal a postavil som si svoju prvu pyramidu tzv. Na kolene/.Nie je to nic tazke,takze, ako som uz hore cital,dolezite je CITIT POTREBU A CHCIET.Nepotrebujete odbornika,platit velke peniaze,pripadne znasat jeho dolezitost.Sam alebo s priatelom so sikovnymi rukami a technickym myslenim to zvladnete. Ja sa vlastne chcem vyjadrit iba k rozmerom a upokojit tych vsetkych, ktory s tym maju problem. NEMUSI to byt Cheopsova pyramida-totiz o tychto rozmeroch/aj tak to nie je Cheopsova pzramida/a hladat sa v tychto rozmeroch a uhloch, moze byt pre zaciatocnikou dost zlozite. 1:Vychadzajte s PRAVOUHLEHO TROJHOLNIKA. Nic nemozete pokazit a bude to fungovat/to Vam garantujem, moja reuma z praveho ramena je prec/. 2.Dodrzujte presnost v DLZKACH stran/napr.200 cm/ pri stavbe zakladne a presnost uhlov/vsetky rohy 90 stupnov/. 3.Dlzka ramien tiez 200 cma uhly rezte na 45 stupnou k zakladni hranou von k rohu zakladne. Tak budete mat funkcnu pyramidu podla Pythagora. Je tiez pravdou,ze dlzka ramien bocnych stien pyramidy NEMUSI mat tie iste rozmery a teda zvierat 45 stupnovy uhol so zakladnou.Postavil som tieto pyramidy,odskusal na sebe a pracuju citelnejsie.To znamena, ze cim su bocne strany od zakladne dlhsie, tym su silnejsie/to odporucam len skusenejsim/. Tiez kazdy organizmus inac citi intenzitu. Sila pyramid sa da zvysovat nielen jej velkostou 3.
Neregistrovaný - aqaurius, 6.10.2013 13:36, kovin281(`na`)gmail.com
Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!