lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Štvrtok, 28. Marec, , Dnes oslavuje Sona
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Nenaleťte poverám o ejakuláte!

  Spracoval(a) : Jana Osuská
Dátum : 12.8.2002
späť
Späť

Poslať
 

S pribúdajúcou obľubou orálneho sexu sa ľudia začínajú čoraz viac zaujímať aj o chuť, respektíve výživnú hodnotu ejakulátu. Je všeobecne známe, že muži túžia po orálnom sexe omnoho viac ako ich partnerky. Ak ich v tomto ohľade neuspokojí,  býva to pre mužov častý dôvod, prečo navštíviť prostitútku.

A preto propagácia chuťových a výživných vlastností semena často slúži na častejšie využívanie tejto odmietanej sexuálnej praktiky.

V tomto ohľade nám však hrozí veľké sklamanie. Chuť ejakulátu je mdlá a jeho výživná hodnota podľa názoru odborníkov len nepatrná. Stopové množstvá vitamínu C nás z biedy nevytrhnú, pretože už pár kvapiek citrónovej šťavy je na tom lepšie. Chuť ejakulátu závisí od konzumovanej stravy, takže aspoň v tomto smere je možné čo-to vylepšiť.

Ako maska? Božechráň!
Už sa ani nedá vystopovať, ktorý z množstva časopisov dal do obehu fámu, že mužské semeno má zvláštne kozmetické účinky. Môže vraj dokonca slúžiť ako vynikajúca pleťová maska, nabitá výživnými bielkovinami, ktorá pokožku napína a zabraňuje tvorbe vrások.
Azda neexistuje žiadny prostriedok, ktorý by ženy na svojej pleti nevyskúšali. Pokiaľ to ostáva len pri skúšaní uhoriek  alebo placenty, je na ich účinnosti aspoň kúsok pravdy. Pravdou síce ostáva aj to, že ľudský ejakulát obsahuje bielkovinové súčasti, ktoré môžu pokožku napínať a zvláčňovať, ale celá vec má  aj veľký háčik! Ejakulát totiž môže vyvolať alergiu a žene pleť nezvláčnie, ale sčervenie, alebo sa jej vytvoria pľuzgieriky. Alergia na túto bielkovinu je dosť častá. Musím prezradiť, že moja priateľka, ktorá bola vyznavačkou takejto pleťovej masky je napriek pravidelnému užívaniu dnes už po plastike. Akosi to nevyšlo. Problém je aj v tom, že ejakulátu býva približne 3 – 5 ml bielkovín, čo je na pleťovú masku trocha málo.

Okrem toho s ním musíme zaobchádzať ako s potenciálne infekčným materiálom – najmä v prípade, že sa rozhodneme pre sex s neznámym alebo rizikovým partnerom. Tu nie sú na mieste žiadne orálne alebo iné riskantné praktiky, ale iba starý dobrý kondóm.

Nekompromisne!
Pokiaľ ide o manželov, ktorí sa môžu spoľahnúť na vzájomnú vernosť a zdravie, nič nebráni ženám v tom, aby si – ak sa im to páči -  semenom natreli  ľubovoľnú časť tela. Prípadne ho prehĺtali tak často, ako len vládzu.


Diskusia k článku:

osuska, to je debilne co pises.najprv pozor pozor potom kolo vladzu a este lubovolnu cast.si sa nevyspala dobre?
Neregistrovaný - , 12.8.2002 09:35
Zlatíčko, prečítaj si ešte tisíckrát a pozorne. Je istá nádej, že to pochopíš.
Neregistrovaný - Známa známej, 12.8.2002 10:54
napadlo ma - ej, akurat, dat si na xicht ejakulat!!!
Neregistrovaný - evulik, 12.8.2002 16:12
evulik, aj rymujes. :) A tym menej chapavym, ze s tym hltanim to myslela ironicky.
Neregistrovaný - *, 14.8.2002 11:30
ejakulat jest dielo Božie,nezabudajte prosím
Neregistrovaný - Kokoutik, 12.10.2011 21:20
Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!