lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Piatok, 29. Marec, , Dnes oslavuje Miroslav
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Whitney Houstonová: Som čistá, triezva, milujem život a chcem sa venovať kariére

  Spracoval(a) : Zuzana Konečná
Dátum : 7.10.2004
späť
Späť

Poslať
 

Speváčka Whitney Houstonová (40), ktorá sa po triumfálnom ťažení na svetovej hudobnej scéne 80. rokov ocitla v drogovej a alkoholovej závislosti, chce začať nový život.
    
Interpretka, ktorá sa v uplynulých rokoch stala proti svojej vôli opakovane protagonistkou škandálov sledovaných bulvárnou tlačou, pre internetový server imdb.com uviedla: "Som teraz čistá, triezva, cítim sa ako znovuzrodená a milujem život. Bola som celkom blízko k tomu, aby som všetko zahodila. Teraz si vážim každú sekundu" každého dňa.
    
"Chcem sa teraz opäť venovať svojej rodine a kariére a som šťastnejšia ako kedykoľvek predtým. Našťastie som sa opäť vrátila do svetiel reflektorov," poznamenala manželka speváka Bobbyho Browna (35). Pár, ktorého excesy a náklonnosť ku konzumu návykových látok pútali roky pozornosť nielen amerických médií, vstúpil v roku 1992 do vzťahu manželského.
    
Hollywood Reporter už v polovici septembra informoval, že  opakovane trestaný interpret R&B hudby Bobby Brown sa na budúci rok stane protagonistom reality show, ktorú zaradí do vysielania v 10 pokračovaniach káblová televízna spoločnosť Bravo. V programe pod názvom Being Bobby Brown by sa mala objaviť aj Whitney Houstonová, respektíve ich potomkovia.
     
Seriál by mal byť dôkazom Brownovho úsilia definitívne nechať za sebou "kriminálne vody" a koncentrovať sa na rodinný život a umeleckú kariéru. Whitney Houstonová sa preslávila celým radom úspešných nahrávok, z ktorých spomeňme napríklad Saving All My Love For You, You Give Good Love, How Will I Know, Greatest Love Of All, I Wanna Dance With Somebody, či Didn¤t We Almost Have It All.

Copyright©2004 TASR


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!