lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Štvrtok, 28. Marec, , Dnes oslavuje Sona
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Moderátorský štvorlístok zažiaril v róbach Veroniky Hložníkovej

  Spracoval(a) : Kristína Farkašová
Dátum : 26.7.2005
späť
Späť

Poslať
 

Prvé večerné róby, ktoré sa objavia aj na tohtoročnom galavečere TOM 2005 mali svoju premiéru. Na módnej šou v Bratislave ich predstavila známa slovenská módna návrhárka Veronika Hložníková a medzi modelkami nechýbali ani tohto roku štyri moderátorky - Kveta Horváthová, Jana Hospodárová, Zuzana Belohorcová a Lenka Šoóšová. Tie sa v krásnych dlhých šatách tejto návrhárky pravdepodobne objavia aj v posledný augustový deň, kedy budú vyhlásené výsledky televíznej ankety.

Na "balkónovom móle" v bratislavskom hoteli Radisson SAS Carlton zažiarili v piatok i ďalšie originálne kúsky z dielne Veroniky Hložníkovej, ktorá na nevšednom a zaujímavom mieste usporiadala prehliadku už po tretí raz. Práve túto kolekciu však dokončila, ako vraví, s odrenými ušami. Necelý mesiac pred prehliadkou sa totiž stala po druhý raz mamičkou a prípravy na Glamour Collection vrcholili tesne pred pôrodom, ale aj desať dní po ňom. Malý batôžtek s mesačnou Žofiou nechýbal v jej náručí ani v zákulisí, keď vypravovala modely na pódium. "Dá sa to, je to zlaté dieťa," s úsmevom konštatovala po celej módnej paráde Hložníková. Tá je obľúbenou návrhárkou mnohých dám slovenského šoubiznisu a ako vraví, rada spolupracuje s ľuďmi, s ktorými si rozumie. Medzi modelkami, ktoré okrem štyroch moderátoriek garderóby predvádzali, sa objavila aj podnikateľka Linda Rezešová, ktorá na prehliadku dobehla doslova na poslednú chvíľu z Prahy, kde vybavovala pracovné záležitosti. Po módnej šou sa už zasa ponáhľala za rodinou do Košíc, odkiaľ cestovali na dovolenku do Chorvátska.

K veselému vrcholu módnej šou patrila tombola, v ktorej sa v podobne kozmetického balíčku usmialo šťastie aj na sestru moderátorky Kvety Horváthovej  Luciu. Na tom by nebolo nič zvláštne, keby jej meno nežrebovala Zuzana Belohorcová, stojaca bezprostredne vedľa Horváthovej. "Veď to je moja sestra!" vyhŕklo bezprostredne po prečítaní mena z úst nič netušiacej moderátorky. "Ešte šťastie, že ju vyžrebovala Zuzana Belohorcová, lebo by to bolo celé na mňa. Zuzka však moju sestru videla dnes asi po prvý raz, takže to nezaváňalo žiadnou protekciou," pobavene konštatovala neskôr Horváthová.

Copyright©2004 TASR


Diskusia k článku:

Pani Veronika Hlozníková sije naozaj krasne vecerne a svadobne saty. Jej korzety su nieco uzasne. Skoda len, ze normalna slovenska zena si u nej nemoze takmer nic kupit. Preto sa necudujem, ze jej klientelu tvoria vacsinou moderatorky, ktore o peniaze naozaj nemaju nudzu.
Neregistrovaný - Nela, 1.9.2005 16:35
Veronika je sestrou mojej bývalej spolužiačky z gympla na Einsteinovej ulici. Hanka bola velmi ukecana, mala rada zabavu a u kazdeho bola oblubena.
Neregistrovaný - Jana - autorka, 9.11.2005 21:54
Videla som par jej siat,ale su krasne.Naposledy mala jej saty oblecene nejaka pani na plese v opere tento rok /2007/.KRASA...
Neregistrovaný - Mischell, 28.1.2007 15:56, bizikova.michaela(`na`)zoznam.sk
Prevented distracted may deal with therapy treatment. They are just plain supplied non-surgical counseling so as therapy. Men and women, for their disorders tend to be more dreadful, could need key interventions to deal with most of the health problems.
Neregistrovaný - Thomasbat, 1.3.2014 09:06, gcfjhcxdrjtr(`na`)mail.ru
If you prefer decent, Coziness together with budget oakley sunglasses for guys, Brides, And kids; Occhialis is best search engine optimization supplier using model glasses. Select from big companies, , For instance, beam prohibition, Louis Vuitton, oakley, Chanel, Cartier plus more, Issues businesses in the usa and even england. sunglasses listen to a huge role in shielding the eyes by way of possibly damaging ultra violet rays. This process disguised. form of one's only provides the sort of the rays which may damage the eye area if it is overexposed. Even so women continually use a tendency to copy a woman and here it's rather a mistake even though will attempt continue along with the renowns when purchasing sunglasses. A lot of such glasses tend to a low priced way to choose the luxurious mode brandnames from other brands inform, Prada, Beam prohibition and so on. It was very beneficial and i also enhanced all of often the very sort and consequently content uniquely unique them back as some agency above this type of yes. Sabre perception has a collection of accessories where it tap out special, Clothing trendy combined with selection. Whether your goal is something common, Current fashions, Otherwise legendary, They offer it. Counterfeited oakley sunglasses are the most effective known brands of top quality in addition to the luxury sunglasses. , The particular eye glasses products carry granted many video to cheap oakley sunglasses suitable to receive caller to make. It's about time considering out bank account to put on few of trim with oakley sunglasses defend regarding each and every little brown view now to see pieces truly that year. As you move the glasses market is filled with snap within sunglasses, You can come up folks unhampered. In addition, This kind of glasses not really certified or a developed that by oakley sunglasses . They are the same original oakley any way you like but are in fact patterns are sometimes made. They are purchased at an expense within on the original one as well as, created illegitimately. Inknown to be with her tv set franchise, Ellie Kardashian is the most effective excitement cal. king. Lindsay, In addition to predicament a queen that her, Tend to experience Chanel yet Gucci his or her fundamental variety of sunglasses.
Neregistrovaný - Helenzzi, 21.6.2014 03:08, miranda_nikita23(`na`)yahoo.com
Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!