lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Štvrtok, 28. Marec, , Dnes oslavuje Sona
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
SNOWLAND Valčianska dolina – zima ako z rozprávky

  Spracoval(a) : Miriam Kuhlová
Dátum : 20.12.2005
späť
Späť

Poslať
 

Jedno z najkrajších stredísk zimnej dovolenky na Slovensku na úpätí pohoria Malá Fatra otvára novú sezónu. Rodinnú dovolenku, ale aj firemný zájazd pre náročných tu zažijete vďaka kompletnému servisu pre zimné športy s ubytovaním a stravovaním priamo v areáli strediska, kde sa úroveň služieb vyrovná kvalitným zahraničným štandardom.

Tohtoročná zimná sezóna ponúka návštevníkom novinky, ktoré uspokoja aj tých najneskromnejších lyžiarov. Prvou novinkou je 1854 m dlhá zjazdovka, ktorá spĺňa aj parametre FIS a ponúka priestor na „vyšantenie sa“ aj pre náročných a športových lyžiarov. Ďalším „hitom sezóny“ je štvorsedačková lanovka a nové moderné zasnežovacie zariadenie, ktoré zabezpečí dokonalé podmienky na lyžovanie za každých okolností.  Atrakcie pre deti, horolezecká stena, klzisko či Paintball zaručujú, že vo „Valči“ sa nebudete nudiť. Dokonalú infraštruktúru dopĺňa po celú sezónu pravidelná autobusová linka z blízkeho Martina priamo do areálu strediska. Pre tých, ktorí pricestujú vlastným autom, je pripravených 500 miest na parkovanie, ale aj 10 samostatných miest pre autobusy so zájazdmi. Väčšie skupiny iste poteší ponuka poznávacích zájazdov, ktoré organizuje Turistická informačná kancelária. Na čísle +421/903 11 22 11 a na www.snowland.sk sa okrem iného dozviete všetky potrebné informácie o najlepšej dovolenke na Slovensku. Ale aj v okolí je zábavy dosť. Na neďalekom ranči môžete vyskúšať okrem jazdy na koni aj romantickú jazdu na saniach. Tých pokojnejších potešia termálne kúpele a soľná jaskyňa v Turčianskych Tepliciach, či návšteva Slovenského národného múzea alebo Turčianskej galérie. Zima sa dá stráviť rôzne, no v Snowlande sa rozhodne nudiť nedá.

Snowland napreduje

Zima snov čaká teraz turistov vo Valčianskej doline na úpätí Malej Fatry. Stredisko zimných športov Snowland otvára novú sezónu s novými atrakciami, ktoré spolu s prepracovanou infraštruktúrou konečne ponúknu na Slovensku takú kvalitu, na akú sú zvyknutí turisti hoci aj v rakúskych Alpách. Všetkých päť zjazdoviek pre lyžiarov a snowbordistov s rampami a mostíkmi lemujú vleky a v najnovšej sezóne čaká turistov aj štvorsedačková lanovka. V prostredí krásnej horskej architektúry sú priamo v areáli situované ubytovacie a stravovacie zariadenia, kompletný servis pre zimné športy – požičovňa, úschovňa, ale aj predaj športových potrieb. Všetky potrebné informácie dostanete v turistickej informačnej kancelárii na čísle +421/903 11 22 11, kde sa dozviete o všetkých akciách, ktoré už teraz doslova lákajú aj domácich hostí na domáce ceny. Veď porovnajte sami! Poldenný lístok na všetky vleky len za 200 Sk a zľavy pre rodiny až 20% sú naozaj ako vysnívané.

Ak si chceš splniť sen, musíš sa zobudiť

Niečo podobné si iste povedali v zimnom stredisku Snowland na Slovensku, keď zmenili k lepšiemu povesť, ktorú u nás tieto centrá turistiky majú. Služby na úrovni našich západných susedov za ceny na úrovni našej priemernej rodiny sa skutočne hľadajú ťažko. Potešujúci je aj prístup organizátorov, ktorí sa nezastavili len pri vybudovaní dokonalej infraštruktúry s obrovskou ubytovacou, stravovacou a parkovacou kapacitou priamo v areáli, ale ponúkajú hosťom aj kompletný servis pre zimné športy a organizovanie zájazdov do prekrásneho okolia Valčianskej doliny na úpätí pohoria Malá Fatra. Turistická informačná kancelária na čísle +421/903 11 22 11 potvrdila informácie o bezkonkurenčných cenách za služby a o novinkách, ktoré čakajú hostí v nadchádzajúcej sezóne. Nová štvorsedačková lanovka, 1854 metrov dlhá zjazdovka a jedinečné zasnežovacie zariadenie je lákadlom, ktoré nenájdete nikde inde na Slovensku.

 


Diskusia k článku:

ja byvam vo Valci a nesiel by som tam bo je to tam nehorazne drahe a trat stoiji za .... taky kusok sa spustim aj po ulici a nevyvalim za to take prachy. PS:no len pridte a minte nejake prasule tesime sa na Vas!!!
Neregistrovaný - Rastik P., 29.12.2005 22:14
Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!