lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Štvrtok, 28. Marec, , Dnes oslavuje Sona
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
V lete vo forme alebo - Superspaľovač tuku TURBO FAT KILLER

  Spracoval(a) : Gabika Šinková
Dátum : 5.5.2006
späť
Späť

Poslať
 

Radi by ste zhodili do leta pár kilogramov? Práve pre Vás je tu najnovší výrobok určený na redukciu telesného tuku - TURBO FAT KILLER. Jeho výhodou je, že premieňa tuky na energiu nielen pri fyzickej záťaži, ale aj keď oddychujete. TURBO FAT KILLER obsahuje najúčinnejšie látky podporujúce spaľovanie tukov a znižujúce chuť do jedla. Nemá negatívny dopad na svalovú hmotu, reguluje hormonálnu rovnováhu a dokonca chráni aj pred voľnými radikálmi.

Skvelý efekt chudnutia dosiahnete, ak k TURBO FAT KILLER-u pripojíte aj športovanie – beh, bicykel či aerobic. Každé cvičenie by malo trvať aspoň 40 minút, pretože premena tukov na energiu začína až po 20 minútach od začiatku telesnej aktivity a jeho intenzita by mala byť nízka, tzn. stále pri zhruba rovnakej záťaži.


 

Superspaľovač tuku TURBO FAT KILLER

 

TURBO FAT KILLER je najnovšia formula najefektívnejších látok podporujúcich spaľovanie tukov vo forme koncentrovaného roztoku. TURBO FAT KILLER je komplexný aktivátor premeny tukov na energiu určený na riešenie problémov nadváhy a obezity, najmä na redukciu telesného tuku.

Jeho efekt sa dostavuje postupne a nakoniec zasahuje všetky úrovne regulácie premeny látok. Intenzívna premena tukov prebieha až na bunkovej úrovni - jednak pri fyzickej záťaži, ale aj počas oddychu. A pritom nedochádza k strate svalovej hmoty. TURBO FAT KILLER je efektívny somaticky (telesne), pretože pôsobením na nervovú reguláciu mení výkon srdca a svalstva, ale aj vegetatívne a to prostredníctvom vplyvu na vegetatívnu nervovú sústavu (pôsobí nezávisle na vôli) – účinne aktivuje premenu tukov.

TURBO FAT KILLER obsahuje látky - malat L-citrulín, acetyl-L-karnitín hydrochlorid, kalium pyruvát a extrakt z guarany a z kyseliny hydroxicitrónovej. Vďaka nim dochádza k zvýšeniu produkcie a výdaja energie zvýšeným využitím kyslíka. Tuky sa premieňajú na energiu, zamedzuje sa vzniku pocitu hladu. Látky bránia nadmernej produkcii a zároveň stabilizujú hladinu inzulínu. Dokonca regulujú hormonálnu rovnováhu a chránia pred voľnými radikálmi.

TURBO FAT KILLER posiľňuje efekt štandardných liečebných postupov, komerčných redukčných diét a dlhodobých diétnych režimov. Je veľmi vhodný pre fyzicky a psychicky zaťažené osoby, akými sú napr. manažéri, polícia, armáda a pod. Produkt môžu používať aj športovci, predovšetkým ak musia zredukovať množstvo telesného tuku alebo za účelom zlepšenia aeróbnej produkcie energie.

Najväčšieho efektu sa pri použití TURBO FAT KILLER –a dosiahne pri vytrvalostných výkonoch, ako je beh, jogging, bicyklovanie alebo cvičenie na rôznych aeróbnych strojoch. Každé cvičenie by malo trvať aspoň 40 minút, pretože premena tukov na energiu začína až po 20 minútach od začiatku telesnej aktivity a jeho intenzita by mala byť nízka, tzn. stále pri zhruba rovnakej záťaži.

TURBO FAT KILLER žiadajte vo svojej lekárni.

 


Diskusia k článku:

toto moze byt nielen fat killer ak to beru tlakari ci srdciari.
Neregistrovaný - Hustydusty, 5.5.2006 20:24
a cena?
Neregistrovaný - , 6.5.2006 14:21
no cena bude zaujímavejšia
Neregistrovaný - oriiiesok, 6.5.2006 16:35
mam pocit, ze to niekto len opisal prilohovy letak a to co je na obale krabicky... ceny spalovacov tukov su vzdy vysoke, ale ak sa clovek tomu rozumie, daju sa dosiahnut s nimi velmi dobre vysledky.cize vynikajuca investicia... ale zazraky sa nedeju sami od seba!!!
Neregistrovaný - Andrea, 6.5.2006 17:21
radsej dam tie peniaze na fitko :-D a vysledok bude lepsi
Neregistrovaný - laudy, 7.5.2006 11:37
no laudy podla toho co chces dosiahnut. ak niekto chce spalit tukove zasoby, je lepsi fat burner+aerobne cvicenie, cca 40 min. rychla chodza napr.
Neregistrovaný - andrea, 7.5.2006 18:41
pri uzivani odburacov tukov si treba uvedomit dolezitost ZMENY STRAVY - zdrava strava, obmedzit prisun tukov(to neznamena nejest tuky, pretoze niektore druhy vitaminov su rozpustne iba v tukoch), viacej ovocia a zeleniny, vlaknin, dostatok tekutin - caje, mineralne vody a super je napr. 4x do tyzdna RYCHLA CHODZA, aerobic, bicykel, jogging tak 30-60 min pri priemernom, ale rovnomernom zatazeni. jedno balenie spalovac vam vydri cca 3 tyzdne az mesiac. zalezi od vasho davkovania. mozete schudnut cca 2-3 kg tuku. to ze niekto schudne, tym ze neje napr. 6 kg, neznamena ze schudol tuk. odvodnil sa, vyprazdnil a telo mohlo prejst do setriaceho rezimu a jeho svalovu hmotu pretvara na zdroj zivin a tukovu ponechava...
Neregistrovaný - andrea, 8.5.2006 15:23
ste normalny sak to smrdi jak one
Neregistrovaný - cfhrth, 22.5.2006 13:21
Koľko to stojí?
Neregistrovaný - julka, 27.5.2006 11:12
mam o to velky zaujem,kamaratka schudla 9kg,chcem vediet cenu a kde sa to da kupit v kosiciach.diky
Neregistrovaný - mira, 15.10.2006 18:18
Dnes som kúpila v lekárni.Stala 617,-Sk.
Neregistrovaný - Csilla, 1.3.2007 15:48, csillagwirag(`na`)freemail.hu
jedna malá fľaška 25 ml stojí 130,- 25 ml je na 3 použitia.
Neregistrovaný - Trinity, 8.3.2007 10:19
a nesmrdí to?
Neregistrovaný - , 24.3.2008 18:30
ahojte nevedeli by ste miporadit s l-carnitinom??? potrebujem to pre moju segru ktory je najucinnejsi
Neregistrovaný - kika, 4.6.2008 19:33
Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!