lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Štvrtok, 18. Apríl, , Dnes oslavuje Valér
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
SCHIESSER kolekcia jeseň/zima 2006

  Spracoval(a) : Jana Osuská
Dátum : 26.6.2006
späť
Späť

Poslať
 

SCHIESSER  - denná a nočná kolekcia pre ženy

Kolekcia Schiesser jeseň/zima 2006 pre ženy je ovládaná rafinovaným dotykom krásy a sofistikovanosti. Vysoko kvalitný tyl, mikro a bavlnené materiály doplnené krajkami a krištálmi podčiarkujú úžasné ženské posolstvo. Farby a kontrastné vzory sú  prekrásne  kombinované,  sú  zvýraznené oslnivým dotykom sviežej krásy a doplnené jemným šarmom, ktorý čaruje s podstatou štýlovosti obsiahnutej v tejto kolekcii.

Novinka: mladistvá loungewear kolekcia

S ohľadom na nové spoločenské trendy a s nimi spojenými zmenami v kúpnej sile a v spotrebiteľskom chovaní, Schiesser zohľadnil požiadavky svojich zákazníkov v kolekcii jeseň/zima 2006 a zmenil jej hlavné smerovanie.

Schiesser Inspiration je novým segmentom pre v móde sebavedomé, trendy ženy, ktoré vyjadrujú svoju individuálnu spontánnosť a milujú experiment. Zavádzajú štandardy odrážajúce sa vo vysokom stupni ocenenia kvality a sú spriaznené so značkou.

Schiesser Styles ponúka úspešným, dobre zabezpečeným ženám sofistikovanú eleganciu, ktorá je v súlade s ich ašpiráciami sústredenými okolo určitého životného štýlu a dobrého pocitu z existencie – štýlová vysoká kvalita horných vrstiev.

Schiesser Classic bol vytvorený pre ženy, ktoré radi skúšajú a testujú. Neexperimentujú so značkou alebo s kvalitou, ale majú dychtivý záujem o súčasné modely a módné strihy – svoje rozhodnutia, založené na dobrom vkuse robia po uvážení a opatrne.

Lingerie – exkluzívne zvádzanie

Sofistikované ženy ocenia vysoko kvalitné materiály a vypracovania najmä, že model bezchybne sadne.  Zložité detaily neobyčajne žensky estetického vzhľadu predstavuje Schiesser vo svojej lingerie kolekcii.

Charme predstavuje jemné, polo-priesvitné materiály z mikrovlákien, osadené perfektnými štýlovými  krajkovanými lemami.  Módná žiarivo ružová farba dodává modelom mladistvú, sviežu príťažlivosť. Škála zahŕňa polstrované podprsenky s košíčkami, bez košíčkov, košieľky, stringá, hip-stringá, hip rio a rio nohavičky.

V rade Flirt dominujú delikátne tylové materiály v odtieni bledomodrej, zvýraznené chutnými klasickými švajciarskymi výšivkami v jemnom kontrastnom odtieni sahara, ktoré dodajú týmto modelom zmes sofistikovaného luxusu a romantiky. Škála zahŕňa polstrované podprsenky s košíčkami, bez košíčkov, košieľky, hip a rio nohavičky, hip tangá a g-stringá oboje nastaviteľné na bokoch. Inspiration dátum dodania  H 1 (16.07.06 - 15.08.06)

Vyraz na Sever – šarm nordických kontrastov

Radu dominuje vzrušujúca zmes prirodzenosti. Modrá farba, podčiarknutá nápadným dotykom tradície a modernosti slávi svoj návrat. Jednoduché siluety sú zasadené do ľúbezných, elegantných a perfektných vzorov. Čisté strihy pasujú k potlačiam kvetov, zdôrazňujúcim sviežu prirodzenosť námetu. Ornamentálne vzory, krajkové vložky, geometrické vzory a športové prúžky poskytnú protiklad mestskej elegancii. Mladistvé modely na denné nosenie, ako hip stringá, spaghetti topy a obopínajúce tielka, sú zvýraznené lemovaním z tylu, ktorým dominujú romantické potlače kvetov s pekným naberaním a s volánikmi.

Nočná škála zahŕňa vzory inšpirované folklórom, zvýraznené prúžkami. Športové štrukturované segmenty zvýrazňujú kontrastné švy, zmes prúžkov a potlače kvetov alebo jednoduché topy, ktoré pasujú k prúžkovaným nohaviciam ponúkajú tradičný a autentický alebo jednoduchý a čistý vzhľad. Nočná košieľka má prúžky kombinované s kvetinami. Clima ponúkne pohodlný odev s dlhými nohavicami vyrobenými z vrúbkovaného materiálu. Inspiration dátum dodania H 2 (16.08.06 – 15.09.06)

Trčs Chic – spomienka na Paríž 60-tych rokov

Mesto lásky je ovládané neodoľatelnými protikladmi. Fascinácia sofistikovanými ženami. Vzrušenie oslnivých barov a džezových klubov, šansoniérmi a filozofmi. Podstatou je dôvtipné kúzlo krásy. Fascinujúce kontrasty sú vyjadrené sviežou a sofistikovanou farebou škálou. Tmavomodrá a mnoho odtieňov ružovej sú doplnené zvýraznenými tónmi šampaň a fialovej.

Dennej škále odevov vládne textília z mikrovlákien a mladistvé strihy. Celkový námet je dovedený k dokonalosti vzrušujúcím výberom vzorov:  potlače rozkošných kvetov s krajkovým lemovaním, potlače diagonálnych prúžkov a dekoratívne krištály na ramienkach podprsenky alebo aplikácie krištalov dodajú vzrušujúci konečný vzhľad nohaviciam. Nočná škála zahŕňa potlače prúžkov, mladistvé límčeky a štýlové strihy. Inspiration dátum dodania H 3 (16.09.06 – 15.10.06)

Winter Garden – dotyk blahobytu neo-romantiky

Kvetované vzory sú spomienkou na bohatstvo rokokových a barokových palácov. Citlivé detaily dodávajú vzrušenie týmto modelom.
Denný rad je vyrobený z bavlny/elastanu a zmesi bavlna/Modal/elastane, zvýraznený pletenými prúžkami  - a zosilený malými tkanými ružičkami – športový rad zahŕňa zaujímavú zmes kašmíru s tkaným elastickým opaskom, s rozkošnými ružičkami na lemoch zo stúh.

Nočným radom sa tiahnu jemné kašmírové potlače doplnené farebnými prúžkami, kockami a ďalšími motívmi. Inspiration dátum dodania H 1 – H 3 (16.07.06 – 15.10.06)

Loungewear -  sofistikované športové motívy a prepychové pohodlie

Ako absolútnu jedničku, mladistvú a odvážnu z radu Inspiration ponúka Schiesser módnu domácu kolekciu na odpočinok a pre voľný čas vyrobenú zo zmesi bavlny a elastanu.
Úžasné mikiny so zipsami a športové mikiny s golierikmi vyrobené z vrúbkovaných materiálov doplnené nohavicami v štýle vysoko módných siluet sú jednoducho nutnosťou. Športový rad určený k oddychu zahŕňa tiež tričká s dlhými a krátkymi rukávmi vyrobené z ribových materiálov.

Mix & Relax – dátum dodania  H 1 – H 3 (16.07.06 – 15.10.06)

Rad bol navrhnutý pre jedinečné denné a nočné pohodlie. Uvádza posledné trendy a všetky ženy posadnuté módnymi novinkami ho musia mať. Jednoduché topy s nápadnými nohavicami vytvoria celkový dráždivý vzhľad. Línie v módnych odtieňoch modrej a ženské odtiene červenej zahŕňajú dlhé, ľ a krátke plátené nohavice. Style – dátum dodania H 1 - H 3 (16.07.06 – 15.10.06)

Masterpieces – sofistikácia a luxus

Len to najlepšie je dobré pre kultúrnu ženu, ktorá sa baví úspechom a potrpí si na vysoký štandard. Vzory kolekcie Masterpiece ponúkajú módne modely, dokonalé tkaniny a materiály, podčiarknuté jemnými vzormi, ktoré dodávajú dotyk sofistikácie a elegancie tejto škále modelov. Bezchybný výber farieb bol inšpirovaný “krásnými vecami v živote” a ponúkne jemné odtiene tmavohnedej a teplé zimné oranžové farby.  Ženské odtiene šampaň a béžovej dovádzajú tento námet k absolútnej dokonalosti. Zmes materiálov ako Micro Modal, hodváb a elastan, výberový elastický žerzej a vysoko kvalitné tkané materiály kombinované s krajkovanými lemami podčiarknú sebadôveru a noblesu. Style dátum dodania H 1 - H 3 (16.07.06 – 15.10.06)

Style a Relax – dotyk športovej elegancie

Napodobňujúc úspešný Mix & Relax koncept, Schiesser predstavuje nový segment - kolekciu vybavenú jedinečným komfortom. Škála zahŕňa množstvo najžiadanejších modelov, ktoré sa dajú jednoducho kombinovať, pasujú k sebe a dávajú perfektný pocit relaxácie.

Classic dátum dodania  H 1 - H 3 (16.07.06 – 15.10.06)

Klasické materiály, široká paleta rôznych strihov, rovnako ako nekonečný výber módnych farieb a vzorov predstavujúce vzrušujúcu zmes – to je podstata tejto nápadnej kolekcie. Denný rad zahŕňa Micro Modal modely zvýraznené pletenými žakardovými prúžkami, kombinované s potlačami alebo jednoducho odtieňované, bavlnené materiály s romantickými potlačami kvetov, rovnako ako osvedčené a dôveryhodné Clima materiály s patričnými funkčnými strihmi.

Nočnému radu vládne zmes žerzejových materiálov, bavlny a Micro Modalu, rovnako ako vrúbkované materiály, Interlock, flanel a froté. Vzory vychádzajú z denného radu a ponúkajú vzrušujúce variácie kvetovaných motívov, pletených farebných prúžkov a kociek v odtieňoch červenej a modrej. Pásiky na gombíčky, módne límčeky a vrúbkované manžety na nohaviciach dodajú nápadný dotyk štýlovej jemnosti. Klasický župan dovádza tento program k absolútnej dokonalosti. Clima wellness rad vyrobený z funkčných materiálov v jemnom odtieni ružovej  ponúka veľkolepý 24-hodinový pocit komfortu.

Kolekcia Schiesser jeseň/zima 2006 pre ženy bude v ponuke v dodacích termínoch:
H1 (16.07.06 - 15.08.06), H2 (16.08.06 - 15.09.06) a  H3 (16.09.06 - 15.10.06)

 


Diskusia k článku:

a kde si to v danych dodacich terminoch objednam?...a bude to aj s tou šik figurou? xixi ;-))))
Neregistrovaný - anaka, 26.6.2006 09:40
by som rada videla, ako v tom vyzeraju zrele zeny, tj velkost nad 40. zelala by som si, aby ponukali i na takychto modelkach svoj tovar.
Neregistrovaný - Ala13, 4.7.2006 11:05
skuste pozriet www.spodnabielizen.sk tam najdete vselico aj pre zrele zeny pa eva
Neregistrovaný - eva, 10.8.2006 22:47
a ake su ceny cca tychto spodnych pradielok?
Neregistrovaný - , 8.10.2006 21:40
0747178ac3434900f3f97bc0c96e7dcc
Neregistrovaný - 0747178ac3434900f3f97bc0c96e7dcc, 30.6.2007 22:43, billy(`na`)gates.com
owqfglps bgoheip vasrwcfz kdjiv gkepz ywczbipj amyfgxc
Neregistrovaný - yefnhsv rjsqda, 6.8.2007 02:25, tulo(`na`)mail.com
Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!