lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Piatok, 29. Marec, , Dnes oslavuje Miroslav
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Celio oblieka mužov s francúzskym šarmom

  Spracoval(a) : VS
Dátum : 2.3.2009
späť
Späť

Poslať
 

Koniec čakania na kvalitnú pánsku módu. Spoločnosť Celio - európsky líder v oblasti moderného pánskeho oblečenia - konečne prichádza na slovenský trh. Mladým mužom ponúka kvalitnú a príjemnú módu s francúzskym šarmom za výhodnú cenu. Prvá pobočka výhradne pánskej módy na Slovensku je otvorená v Shopping parku Avion v Bratislave.

„Celio ponúka tri módne kategórie oblečenia – Sportswear, Casual a Business. Prvá kategória je však vďaka svojmu šarmu a kreatívnemu náboju najobľúbenejšou a najvyhľadávanejšou,“ vysvetľuje Jérome Poussin, riaditeľ značky pre strednú Európu, a dodáva, že najčastejším kupcom značky Celio je mladý muž z mesta. Práve ten totiž ako „chameleón“ potrebuje striedať niekoľko štýlov oblečenia. „Kombinácia obleku a rifiel s tričkom už modernému mužovi v žiadnom prípade nestačí,“ upozorňuje Jérome Poussin.

Napríklad vo Francúzsku, kde spoločnosť Celio vznikla, nosí jej výrobky každý druhý muž. Precízne a štýlové oblečenie Celio vyhľadávajú predovšetkým mladí a úspešní muži od 20 rokov, ktorým záleží na svojom vzhľade. Milovníkov kvalitného oblečenia iste potešia i príjemné cenové relácie spoločnosti Celio – napríklad bavlnené nohavice za 40 euro, módna košeľa stojí 25 euro.

Prvý obchod spoločnosti Celio, ktorú vytvorili Marc a Laurent Grosmanoví, bol vo Francúzsku otvorený v roku 1985. Už o sedem rokov neskôr, vtedy v roku 1992, spoločnosť otvorila svoj stý obchod. Dôvod mimoriadneho úspechu módnej značky Celio v európskych krajinách bol viac než zrejmý – na trhu totiž chýbala prirodzená a príjemná pánska móda obohatená o francúzsky šarm. Ešte väčší boom zažíva Celio na začiatku tretieho tisícročia. Dnes má spoločnosť už 3500 zamestnancov a predáva svoje oblečenie vo viac než 700 obchodoch rozmiestnených v 55 krajinách sveta.


 


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!