lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Piatok, 29. Marec, , Dnes oslavuje Miroslav
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Určuje krvná skupina náš osud?

  Spracoval(a) : Jana Osuska
Dátum : 26.11.2001
späť
Späť

Poslať
 

Podľa predstavy Japoncov od krvnej skupiny závisí, či sa k sebe dvaja ľudia hodia alebo nie, či vedia zaobchádzať s peniazmi a dokonca aj to, či urobia kariéru. Niektorí zachádzajú tak ďaleko, že využívajú krvnú typológiu aj pri stávkach na zápasníkov sumo. Údaj o krvnej skupine sa čoraz častejšie objavuje aj na vizitkách a k osobným dokladom pri žiadosti o zamestnanie musí byť priložená aj analýza krvného typu.
Už počas 2. svetovej vojny zostavovali japonská armáda a námorníctvo vojenské oddiely podľa učenia o krvnej typológii. K niektorým skupinám bolo napr. pridelených čo najviac mužov s ,,bojovou“ skupinou 0. Tú istú metódu dnes používajú japonskí tréneri pri zostavovaní športových mužstiev. Ale čo je hádam najkurióznejšie: v Japonsku predajú ročne viac ako 2 milióny kondómov, vyrobených pre konkrétne krvné skupiny. Muži so skupinou A vraj majú hrubší penis ako skupina B a z toho dôvodu sú kondómy pre ,,béčka“ užšie...Aj sobášne agentúry v Tokiu od svojich zákazníkov požadujú, aby v dotazníkoch uvádzali krvnú skupinu. Testy totiž údajne dokázali, že pre mužov krvnej skupiny 0 sú najatraktívnejšie ženy skupiny A, ale najvášnivejšie noci prežijú so ženami skupiny B.

CHARAKTERISTIKA
A ako znie definícia jednotlivých skupín? Tošitaka Nomi, riaditeľ Inštitútu pre výskum krvných skupín v Tokiu tvrdí, že ľudia s krvnou skupinou A sú prevažne perfekcionisti a preto medzi nimi nájdeme množstvo vynikajúcich osobností. Medzi zástupcov skupiny A patria o.i. bývalí americkí prezidenti J. Carter, L.B. Johnson a R. Nixon, ale aje A. Hitler a pápež Ján Pavol II:
Ľudia, ktorým preteká žilami krvná skupina B, sú impulzívni a kreatívni. Presne tejto charakteristike zodpovedajú dvaja známi predstavitelia tejto skupiny – herci Tom Selleck a Mia Farrowová.
Nositelia skupiny 0 sú neobyčajne mocibažní a do tejto kategórie patria napríklad Ronald Reagan a Al Capone. Pozor na ženy s krvnou skupinou 0! Sú označované za najvášnivejšie milenky. O ženách s krvnpou skupinou A expert Nomi hovorí:,,Sú mimoriadne impulzívne.“
K zriedkavým krvným skupinám patrí AB . Jej prominentnými zástupcami sú John F. Kennedy, Marilyn Monroe a spisovateľ Edgar Allan Poe. Najvýraznejší znak tohto typu? Údajne je to ich sexuálna nenásytnostť...
Krvná skupina 0 je ideálna pre bankárov. Podľa Nomiho sú títo ľudia putujúce počítače, sú schopní predvídať budúci vývoj majú nos na správne rozhodnutia.

Tokijský Inštitút pre výskum krvných skupín vypracoval počas niekoľkých desaťročí svojej existencie komplexnú teóriu, ktorá nezahŕňa iba štyri základné krvné skupiny, ale aj 256 rozličných protilátok, ktoré je krv schopná vytvoriť v prípade potreby. Počas výskumov sa ukázalo, že ľudia s rôznymi krvnými skupinami majú aj rozličné reakcie imunitného systému a preto by sa mali líšiť aj formy terapie.

Diskusia k článku:

Tento clanok ma naozaj zaujal. Chcela by som sa spytat ci je o tom vydana kniha, alebo take cosi. Rada by som si o tom precitala viac. Dakujem
Neregistrovaný - Rea, 16.12.2001 15:42, rea(`na`)pobox.sk
Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!