lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Štvrtok, 28. Marec, , Dnes oslavuje Sona
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Limitovaná odmena pre náročných. Twix White.

  Spracoval(a) : Gabika
Dátum : 27.8.2014
späť
Späť

Poslať
 

Spoločnosť Mars, výrobca obľúbených tyčiniek Twix, znova prichádza s úspešnou limitovanou edíciou Twix White, a tak sa opäť koncom leta zahalí ľavý a pravý Twix do bielej čokolády. Základom je chrumkavá sušienka s naťahujúcim sa karamelom zaliata jemnou bielou čokoládou s vanilkovou príchuťou. Po prvýkrát sa objavila na našom trhu v roku 2008 a odvtedy patrí medzi najobľúbenejšie zo všetkých tyčiniek spoločnosti Mars. Odmeňte sa lahodnou čokoládovou tyčinkou a potešte tak svoje „druhé JA“ počas ešte stále horúcich dní.

 

Twix White je skutočnou lahôdkou. Najväčším pokušením je pre Twix netradičná, sladká biela čokoláda s vanilkovou príchuťou a naťahujúci sa karamel. Chuťovým pohárikom ulahodí aj chrumkavá sušienka rozplývajúca sa na jazyku. Len málokto jej dokáže odolať.

 

Po päť ročnej prestávke sa opäť objavila na trhu v minulom roku. Jej obľúbenosť bola taká veľká, že sa spoločnosť Mars rozhodla túto edíciu opakovať hneď v ďalšom roku. „Veľmi sa tešíme z toho, že Twix White je taká obľúbená a dokáže potešiť aj tých najväčších labužníkov. Preto sme sa nemohli rozhodnúť inak, než prísť i tento rok s touto limitovanou edíciou,“ hovorí Radovan Veselý brand manažér značky Twix.

 

Aj napriek jej obľúbenosti ju, bohužiaľ, nemôžeme vyrábať ako permanentnú položku v našom portfóliu tyčiniek. Limitovanou edíciou zostane navždy hlavne preto, že je to jediná tyčinka s bielou čokoládou v našom portfóliu, čo znamená, že sa pri jej výrobe musia zastaviť linky a vyčistiť od mliečnej čokolády. Iba vtedy môže byť biely Twix skutočne biely,“ vyjadril sa Radovan Veselý.

 


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!