lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Štvrtok, 28. Marec, , Dnes oslavuje Sona
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Jeseň v mestskom štýle s CCC!

  Spracoval(a) : Eva
Dátum : 29.9.2014
späť
Späť

Poslať
 

Tento rok na jeseň vás CCC pozýva do New Yorku – hlavného mesta svetovej módy! Newyorský štýl spojený s luxusom, eleganciou a nádychom nenútenosti sa stal inšpiráciou pre novú kolekciu CCC na jeseň a zimu 2014/2015. Tvárou CCC pre novú sezónu je topmodelka Anna Jagodzinska, známa z prehliadkových mól po celom svete. Veľkomestská scenéria rušného New Yorku vytvorila to pravé zázemie pre prezentáciu nových jesenných a zimných modelov topánok a kabeliek.

Kolekcia pre ženy

Kolekcia CCC na jeseň a zimu osloví všetky ženy, ktorým nie je ľahostajný štýlový vzhľad. Za pozornosť stoja modely v štýle jazdeckých poltopánok jodhpur alebo supermódne mokasíny typu oxford, takzvané oxfordky. „Sú stelesnením intelektu, šarmu a pánskeho štýlu,“ hovorí o oxfordkách slovenská stylistka Mirka Michalková. „Pokiaľ ich doplníte krátkymi šatami a pančuškami či nadkolienkami, dosiahnete dokonalé vyváženie rafinovanej ženskosti spojenej s módnym nadhľadom. Najlepšie vyniknú na nižších, štíhlych dámach.“

Absolútnym hitom je široká škála rôznych druhov kožených členkových topánok a čižiem značky Lasocki. Pestrá ponuka štýlov a farieb umožní výber toho najvhodnejšieho modelu. Nájdete medzi nimi členkové topánky rockového štýlu, modely zdobené kožušinkou či klasickú obuv -  na vysokom alebo klinovom podpätku. Prevládajúce farby tejto kolekcie sú okrem čiernej tiež hnedá, ťavia, doplnené o módne odtiene gaštanovohnedej a námorníckej modrej. „Ľahko sa kombinujú a pekne presvetlia inak tmavý jesenno-zimný šatník,“ radí stylistka.

Dámy, ktoré dávajú prednosť pohodliu, určite ocenia izolované topánky v turistickom štýle na pevnej podrážke, skvelé na každodenné nosenie i víkendové výlety. V chladnej zime vás spoľahlivo zahreje kolekcia módnych a pohodlných topánok na vysokom podpätku alebo, pre športovejšie založené ženy, bez podpätku. Nové topánky môžete doplniť kabelkou alebo praktickým batohom. V kolekcii tašiek CCC nájdete širokú škálu štýlov, z ktorej si vyberie každá.  

Kolekcia pre mužov

Mužom prináša CCC celý rad elegantnej a športovej obuvi, ktorá je v súlade s najnovšími svetovými trendmi. Zvlášť pozoruhodná je kolekcia koženej obuvi Lasocki pre mužov, v ktorej nájdete klasické topánky do spoločnosti, rovnako ako módne topánky na každodenné nosenie a obuv v turistickom štýle. Jesennú paletu farieb pánskej kolekcie tvorí klasická čierna a teplé odtiene hnedej, ako aj štýlová šedá farba.

Kolekcia pre deti

Kolekcia pre najmenších zaujme bohatou ponukou pohodlných jesenných topánočiek, ktoré sa dokonale hodia na dlhé prechádzky v prvých chladných dňoch. Kolekcia obsahuje celý rad pohodlných kožených topánok -  Lasocki Kids pre deti a pre teenagerov Lasocki Young, ako aj veľa módnych modelov, najmä pre mladých milovníkov rozprávok a komiksov Disneyho a Marvela.

Aktuálne trendy a ponuku CCC obuvi  nájdete  na www.ccc.eu/sk/  


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!