lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Štvrtok, 28. Marec, , Dnes oslavuje Sona
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
ABISKO LITE

  Spracoval(a) : Zuzana
Dátum : 24.2.2015
späť
Späť

Poslať
 

16 odľahčených a priedušných noviniek na letný treking Práve včas na letnú trekovú sezónu rozširuje Fjällräven svoju rodinu Abisko o 16 nových funkčných outdoorových odevov pre tých, ktorí v lete radi vyrážajú na túry do hôr, alebo  sa pohybujú v teplejších oblastiach. Rovnako, ako ostatné produkty rodiny Abisko, aj tieto novinky sú vyrobené z odľahčených a rýchloschnúcich materiálov s dobrou priedušnosťou.

 

Séria Abisko je vyrobená pre ľahký treking, či už ide o jednodňový výlet do okolia horskej základne alebo treking z chaty do chaty. Prvé oblečenie tejto rady bolo uvedené na jar roku 2014 a vďaka nízkej hmotnosti a dobrej priedušnosti sa rýchlo stalo obľúbeným. Aktuálne Fjällräven rozširuje danú radu o bundy, nohavice, pohodlné trekové sukne, dámske tričká a mnoho ďalšieho.

 

Bunda Abisko Lite je ľahká, skladná a priedušná, vhodná na jednodňové výlety počas teplých mesiacov. Je vyrobená zo strečovej látky a G-1000 Lite a optimálne kombinuje voľnosť pohybu, ochranu pred vetrom a odolnosť. Bunda má nastaviteľnú kapucňu a dva zipsy na vreckách na hrudi, ktoré sú natoľko veľké, že sa do nich zmestí aj mapa. Vnútorná  strana vreciek je vyrobená zo strečovej látky pre zaistenie väčšieho objemu. Bunda je dostupná v dámskom i pánskom prevedení a skvele dopĺňa krátke a dlhé nohavice Abisko Lite.

 

Tie sú tiež vyrobené zo strečovej látky, nohavice sú navyše v spodnej časti nôh a na kolenách spevnené materiálom G-1000 Lite, aby boli odolné v náročnom teréne. Dlhé, rovnako ako krátke nohavice, majú na nohách vrecko s vnútorným vrecúškom na mobilný telefón a sú dostupné v dámskom i pánskom prevedení.

 


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!