Zbojníkov obed |
||
Autor(ka) : Martina Jeníková Dátum a čas : 6.11.2001 12:05 Kategória : Recepty WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ... |
||
250g bravčového mäsa bez kostí, 150g bravčovej pečene, 100g párkov alebo klobásy, 50g údenej slaniny, 50g cibule, soľ, mleté čierne korenie, 40g oleja | ||
Umyté mäso a pečeň pokrájame na rovnaké kúsky, párky alebo klobásu pokrájame na kolieska, slaninu na plátky a cibuľu na štvrtiny. Na kovové ihly napichujeme striedavo mäso, slaninu, pečeň, cibuľu a klobásu alebo párky. Potom všetko osolíme a okoreníme a necháme pár minút odstáť. Na horúcom oleji najprv mäso opečieme z každej strany, potom ho podlejeme horúcou vodou, prikryjeme a necháme dusiť až kým sa voda nevydusí a mäso nezmäkne. Podávame s chlebom a horčicou. ©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené. |