Krevety s koňakovou omáčkou |
||
Autor(ka) : Silvia Petrášová Dátum a čas : 7.12.2001 12:19 Kategória : Recepty WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ... |
||
2 rozdrvené strúčiky cesnaku, 1 nadrobno nakrájaná cibuľa, 25g masla, 25g maizeny, 300ml mlieka, 2 lyžičky rajčiakového pretlaku, 2 lyžice brandy, 1 lyžica smotany na šľahanie, 450g olúpaných kreviet, soľ, mleté čierne korenie, petržlenová vňať | ||
2 rozdrvené strúčiky cesnaku, 1 nadrobno nakrájaná cibuľa, 25g masla, 25g maizeny, 300ml mlieka, 2 lyžičky rajčiakového pretlaku, 2 lyžice brandy, 1 lyžica smotany na šľahanie, 450g olúpaných kreviet, soľ, mleté čierne korenie, petržlenová vňať Cesnak a cibuľu speníme na masle a rýchlo na nich opražíme krevety. Primiešame maizenu rozpustenú v mlieku, rajčiakový pretlak, brandy, smotanu . Podľa chuti pridáme soľ a mleté čierne korenie. Na chvíľu spolu povaríme. Pred podávaním posypeme čerstvou petržlenovou vňaťou. ©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené. |