Pravda o mužoch a ženách!
Autor(ka) : Mária Novická
Dátum a čas : 18.12.2001 16:48
Kategória : Koktail
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...
Komu (email) :
Od (email) :
Od (meno) :
  

Britskí psychológovia sa dlho venovali výskumu, aby zistili, čo si naozaj myslia muži o ženách. Skúste si overiť, či to viete aj bez rokov výskumu. Výsledky vás možno trochu prekvapia.

Britskí psychológovia sa dlho venovali výskumu, aby zistili, čo si naozaj myslia muži o ženách. Skúste si overiť, či to viete aj bez rokov výskumu. Výsledky  vás možno trochu prekvapia.

1.V ktorom období života sú muži najvnímavejší k ženskej kráse a pôvabom?

Muži majú vo svojom živote dve takéto obdobia. Prvé trvá od 20. do 25. roku života. Po 25. roku života má záujem o ženskú krásu klesajúcu tendenciu. Druhý BOOM nastáva, keď muž dosiahne štyridsiatku. Vtedy chlapi naberú druhú mladosť a opäť sú posadnutí ženským šarmom a krásou.

2.Ktoré vlastnosti mužom najviac prekážajú na ich manželkách alebo priateľkách?
Na prvých dvoch miestach sa jednoznačne umiestnili podráždenosť a výbušnosť. Ďalšie priečky obsadili malichernosť, prehnané kritizovanie, večné táranie, extrémne utrácanie, sebeckosť a bezohľadnosť. Na poslednom mieste skončilo fajčenie a pitie alkoholu.

3.V akom veku je podľa mužov žena najpríťažlivejšia?
Podľa väčšiny opýtaných je žena najpríťažlivejšia medzi 20. a 30. rokom života, keď je ešte stále mladá a pritom už dospela na to, aby mala správnu iskru a šarm. Oveľa menšie percento si myslí, že ženy sú najkrajšie ešte pred dvadsiatkou alebo po štyridsiatke.

4.Ako často sa muži medzi sebou bavia o ženách?
Veľmi, veľmi málo. Boli vypočuté stovky rozhovorov mužov všetkých vekových skupín, ale zistenie bolo smutné. Muži venujú ženám vo svojich rozhovoroch mizivé percento oproti témam ako sú peniaze, šport, autá, novinky techniky, atď. Jasnú zlatú priečku obsadila téma podnikanie, hneď za ňou v tesnom závese dobehli peniaze a autá. 

5.Ako si muži predstavujú ideálnu partnerku?
Samozrejme, že to závisí od typu muža, ale podľa drvivej väčšiny, by mala mať asi 165 centimetrov, 60 kilogramov, nemala by nosiť okuliare, musí mať dobrú postavu (hlavne pekné prsia), musí mať dostatok sexappealu, mala by byť ochotná, pracovitá, pravdovravná, ale určite by nemala byť dominantný typ. Takých sa muži asi boja..., hoci 38% opýtaných tvrdilo, že s radosťou prijímajú ak ich žena začne baliť.

Tak čo, prekvapilo vás to alebo to pre vás nie je nič nové pod slnkom?

 



©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené.