Lyžovačka vo Vysokých Tatrách je najlacnejšia na Slovensku
Autor(ka) : Kristína Farkašová
Dátum a čas : 19.12.2001 17:12
Kategória : Cestovanie
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...
Komu (email) :
Od (email) :
Od (meno) :
  

Zima sa už začala. Na tohtoročnú sezónu sa veľmi dobre pripravila Tatranská, a.s., vo Vysokých Tatrách, kde začala lyžiarsku sezónu na Štrbskom Plese už 16. novembra a až Vianoc - 22. decembra, ponúka výrazné zľavy vo všetkých fungujúcich strediskách.

Zima sa už začala. Na tohtoročnú sezónu sa veľmi dobre pripravila Tatranská, a.s., vo Vysokých Tatrách, kde  začala lyžiarsku sezónu na Štrbskom Plese už 16. novembra a až Vianoc - 22. decembra, ponúka výrazné zľavy vo všetkých fungujúcich strediskách.


Denný lístok stojí iba 260 korún. Ako na našom území pribúda snehu, postupne sa k Vysokým Tatrám pridávajú aj ďalšie zimné lyžiarske strediská na celom Slovensku.

Keď porovnáme ceny lyžiarskych lístkov v ôsmich najznámejších lyžiarskych strediskách na Slovensku zistíme, že pred Vianocami najviac zaplatia lyžiari  vo Veľkej Rači a v Jasenskej doline. Denný lyžiarsky lístok Vás výjde až 330 Sk. V tesnom zástupe stoja strediská Plejsy (320 Sk), Chopok a pezinská Baba (300 Sk) a Malinô Brdo s Donovalmi (280 Sk). Až na ôsmom mieste sú Vysoké Tatry, so strediskami Štrbské Pleso, Ždiar, Bachledova dolina, Jamy a Hrebienok, s denným lístkom za 260 Sk. Samozrejmosťou je garancia snehu s umelým zasnežovaním a upravované lyžiarske zjazdovky.
vo všetkých strediskách.

( TASR )



©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené.