Morčacie rezne „ Baudelaire“ |
||
Autor(ka) : Jana Osuska Dátum a čas : 21.12.2001 13:18 Kategória : Recepty WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ... |
||
4 morčacie rezne, 1 na kolieska pokrájaná mrkva, 1 na kolieska pokrájaný zeler, 1 nadrobno pokrájaná stredne veľká cibuľa, na kolieska pokrájané šampiňóny, 40g masla, 40g hladkej múky, 150ml sherry, 450ml horúceho kuracieho vývaru, soľ, mleté čierne korenie | ||
Recept pre mikrovlnku. Morčacie rezne dáme do veľkej plytkej nádoby a prikryté varíme 2 minúty. Otočíme a varíme ďalšie 2 minúty. Opäť otočíme, varíme ešte 1,5 minúty a potom odložíme. Mrkvu, zeler, šampiňóny, cibuľu a maslo dáme do stredne veľkej misy. Prikryjeme a varíme 6 minút. Uprostred varenia premiešame. Primiešame múku, sherry, horúci vývar, soľ a korenie. Prikryjeme a varíme 2 minúty. Uprostred varenia premiešame. Nalejeme na mäso, prikryjeme a varíme ešte 5 minút.
©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené. |