Morčací guláš Gastro |
||
Autor(ka) : Martina Jeníkova Dátum a čas : 10.1.2002 10:16 Kategória : Recepty WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ... |
||
1000 g morčacích pŕs, 1 pár kvalitnej klobásy, l20 ml kyslej smotany, 150 g karfiolu, 1 zelená paprika, 500 g čerstvej červenej papriky, 150 ml oleja, 500 ml svetlého piva, 750 ml mäsového vývaru , 250 g cibule, 4 strúčiky cesnaku, 1 lyžica kukuričnej múky, majorán, mleté čierne korenie, soľ. | ||
1000 g morčacích pŕs, 1 pár kvalitnej klobásy, l20 ml kyslej smotany, 150 g karfiolu, 1 zelená paprika, 500 g čerstvej červenej papriky, 150 ml oleja, 500 ml svetlého piva, 750 ml mäsového vývaru , 250 g cibule, 4 strúčiky cesnaku, 1 lyžica kukuričnej múky, majorán, mleté čierne korenie, soľ. Morčacie mäso umyjeme, osušíme a nakrájame na kocky. Cibuľu očistíme a nakrájame. Papriku umyjeme, očistíme, vyberieme jadrovník a nakrájame na malé kocky. Nakrájanú cibuľu a papriku opečieme na oleji, zalejeme pivom a necháme variť, pokým paprika nezmäkne (5 až 8 minút). Papriku a cibuľu pomixujeme, dáme naspäť do hrnca, zalejeme vývarom a pridáme mäso. ©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené. |