Baranina na ražni |
||
Autor(ka) : Jana Osuská Dátum a čas : 30.1.2002 02:00 Kategória : Recepty WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ... |
||
Baraní chrbát alebo baranie stehno, olej, mletá červená paprika, mleté čierne korenie, soľ.Marináda: 3 strúčiky cesnaku, 100 ml octu, lyžička ostrého korenia alebo podrvených chilli papričiek, na hrot noža cukru, pol lyžičky mletého čierneho korenia. | ||
Baraní chrbát alebo baranie stehno, olej, mletá červená paprika, mleté čierne korenie, soľ. Mäso potrieme olejom, v ktorom sme rozmiešali mletú červenú papriku, a necháme odpočívať 3 hodiny. Potom ho osolíme, vtrieme doň mleté čierne korenie, napichneme ho na ražeň alebo len položíme na rošt a opekáme. Na rošte musíme mäso po hodine pečenia otočiť a znova potrieť paprikovým olejom, na ražni ho potrieme viackrát.
©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené. |