Cestoviny Krabi-Krab |
||
Autor(ka) : Kristína Farkašová Dátum a čas : 31.1.2002 02:00 Kategória : Recepty WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ... |
||
400 g krabov, 100 g šampiňónov, 2 lyžice masla (alebo tuku), 100 ml bieleho vína, 5 paradajok, 1 zväzok jarnej cibuľky, 2 lyžice múky, vegeta, zväzok medovky, mleté čierne korenie, soľ, 200 g syra mozarella, 4 lyžice masla (alebo tuku), 400 g rezancového cesta (alebo Cannelloni - hotový výrobok), 250 ml zahustenej paradajkovej omáčky. | ||
400 g krabov, 100 g šampiňónov, 2 lyžice masla (alebo tuku), 100 ml bieleho vína, 5 paradajok, 1 zväzok jarnej cibuľky, 2 lyžice múky, vegeta, zväzok medovky, mleté čierne korenie, soľ, 200 g syra mozarella, 4 lyžice masla (alebo tuku), 400 g rezancového cesta (alebo Cannelloni - hotový výrobok), 250 ml zahustenej paradajkovej omáčky. Maslo alebo tuk rozpálime na panvici, pridáme očistenú jarnú cibuľku nakrájanú na pásiky a opražíme dozlata. Kraby umyjeme pod tečúcou vodou a spolu s olúpanými paradajkami zbavenými jadierok a nakrájanými na malé kocky ich pridáme k cibuli. Potom pridáme očistené a nadrobno nakrájané šampiňóny. Múku rozmiešame s bielym vínom a zahustíme ňou zmes. Osolíme, okoreníme mletým čiernym korením a vegetou a primiešame nasekanú medovku. Odstavíme z ohňa a necháme vychladnúť.
©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené. |