Pivný syr „LONDON“ |
||
Autor(ka) : Jana Osuská Dátum a čas : 25.2.2002 00:00 Kategória : Recepty WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ... |
||
500 ml piva varíme tak dlho, až kým sa polovica z neho nevyvarí. Pridáme 1 čajovú lyžičku horčice a worcestrovej omáčky, 200 g nastrúhaného syra typu čedar a miešame na slabom ohni, až kým zmes nie je hladká. Potom ju okoreníme mletým čiernym korením, natrieme na hrianky pomastené maslom a uložíme na gril, aby syr zružovel. Podávame horúce s krajcom chleba. | ||
Pivný syr „LONDON“
Ementálske tyčinky Múku preosejeme, pridáme nastrúhaný ementálsky syr, tuk, žĺtok, soľ, trochu rasce a s mliekom vymiesime tuhšie cesto, ktoré rozvaľkáme na pomúčenej doske. Potrieme ho rozšľahaným vajcom, posypeme zvyšnou rascou, ostrôžkou nakrájame na tyčinky, osolíme a upečieme vo vyhriatej rúre.
©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené. |