Guláš „Italia“ |
||
Autor(ka) : Natália Krížová Dátum a čas : 27.2.2002 00:00 Kategória : Recepty WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ... |
||
650 g bravčového mäsa, 400 g špagiet, 2 cibule, 40 g masti, 1 čajová lyžička mletej červenej papriky, 4 paradajky, oregano, mleté čierne korenie, soľ, petržlenová vňať. | ||
650 g bravčového mäsa, 400 g špagiet, 2 cibule, 40 g masti, 1 čajová lyžička mletej červenej papriky, 4 paradajky, oregano, mleté čierne korenie, soľ, petržlenová vňať. Mäso nakrájame na kocky, osolíme a okoreníme mletým čiernym korením. Cibuľu očistíme, nakrájame nadrobno, opražíme na masti, pridáme mäso a za stáleho miešania prudko opražíme zo všetkých strán. Odstavíme, primiešame mletú červenú papriku, olúpané nakrájané paradajky a udusíme domäkka. Počas dusenia podľa potreby podlievame. Nakoniec dochutíme oreganom.
©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené. |