Guláš „Italia“
Autor(ka) : Natália Krížová
Dátum a čas : 27.2.2002 00:00
Kategória : Recepty
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...
Komu (email) :
Od (email) :
Od (meno) :
  

650 g bravčového mäsa, 400 g špagiet, 2 cibule, 40 g masti, 1 čajová lyžička mletej červenej papriky, 4 paradajky, oregano, mleté čierne korenie, soľ, petržlenová vňať.

650 g bravčového mäsa, 400 g špagiet, 2 cibule, 40 g masti, 1 čajová lyžička mletej červenej papriky, 4 paradajky, oregano, mleté čierne korenie, soľ, petržlenová vňať.

Mäso nakrájame na kocky, osolíme a okoreníme mletým čiernym korením. Cibuľu očistíme, nakrájame nadrobno, opražíme na masti, pridáme mäso a za stáleho miešania prudko opražíme zo všetkých strán. Odstavíme, primiešame mletú červenú papriku, olúpané nakrájané paradajky a udusíme domäkka. Počas dusenia podľa potreby podlievame. Nakoniec dochutíme oreganom.
Podávame zmiešané s uvarenými špagetami.

 



©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené.