Čo s holým chlapom?
Autor(ka) : Martina Jeníková
Dátum a čas : 1.3.2002 00:00
Kategória : Dokonalá
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...
Komu (email) :
Od (email) :
Od (meno) :
  

Nebuďte ako muži! Nemyslite vždy len na to jediné! Ak muž vášho srdca pred vami stojí bez jediného kúska oblečenia, jestvuje okrem sexu ešte množstvo iných spôsobov, ako sa príjemne zabaviť. Tušíte vôbec, čo všetko sa dá robiť s holým mužom?

Nebuďte ako muži! Nemyslite vždy len na to jediné!  Ak muž vášho srdca pred vami stojí bez jediného kúska oblečenia, jestvuje okrem sexu ešte množstvo iných spôsobov,  ako sa príjemne zabaviť. Tušíte vôbec, čo všetko sa dá robiť s holým mužom?


1 Striptízový poker

On je nahý, vy oblečená a môže sa začať prvá partička pokeru. Ak prehráte,  musíte si zobliecť kúsok odevu, ak prehrá on, musí si niečo navliecť, hoci len prsteň. Skutočná hra sa začne, až keď vy budete mať na sebe iba make-up a on ani to. O čo sa stavíte, že nebude chcieť prehrávať?
2 Nehanebná hra
Priviažte ho k posteli. Potom si – veľmi skromne oblečená – sadnite pred neho. Rozprávajte mu o svojich fantáziach a pritom na neho intenzívne pozerajte. Pokojne nechajte svoje ruky blúdiť po tele – ale len po svojom.

3 Ani kúsok dolu
Aj sex musí byť. Ale tentoraz taký, že on bude celkom nahý a vy oblečená. Nechajte si šaty, nohavičky aj pančuchy. Pančušky radšej nie. Podmienkou hry je, že všetky uvedené kusy odevu dokonca aj spodná bielizeň, musia ostať na vašom tele. Cestu k vytúženému cieľu si bude musieť akosi uvoľniť. Prinajhoršom prídete o jedny  nohavičky, ale zábava je to slušná.
4 Chutné predjedlo
Máte chuť na niečo dobré? Napríklad naňho? A na pár nevinných prasačiniek? Premeňte partnera na živý podnos, naukladajte naňho kúsky syra, olivy a všetko, na čo máte chuť  a potom tieto dobroty vyjedajte rovno z jeho tela.
5 Tmavá komora
Preskúmajte svojho najmilšieho rukami v úplnej tme. Ak sa vždy milujete s otvorenými očami, bude to veľmi zmyselný zážitok.
6 Ručná práca
Predpokladá, že medzi partnermi panuje veľká dôvera. Ale ak to chcete obaja  a ak je vo vás kus vojažéra, nechajte si predviesť, ako si to robieva on, keď je sám.  Takéto predstavenie by mohlo mať veľmi vzrušujúcu spoločnú dohru. Môže sa to hrať aj opačne, ukážete mu ako to robíte vy a pritom budete sledovať jeho neklamnú aktivitu v oblasti slabín.
7 Tichá pošta
On si ľahne na brucho, vy vysadnete na jeho chrbát a ukazováčikom začnete písať na jeho telo slová a komplimenty. Pokojne aj nemravné (napríklad vaše tajné túžby?). Či ich uhádne, závisí aj od vašej zručnosti. Ak je ženatý, môžete namiesto prstov použiť rúž. Netvrdíme, že si ho získate, ale sranda nastane.
8 Čistotný muž
Najchutnejší upratovač na svete: prečo by sa váš partner nemohol pustiť do upratovania tak, ako ho pán boh stvoril: nahý môže  umývať riady, okná (to budú susedia pozerať!) aj dlážku. Vy na oplátku umyjete nahá vaňu a potom... 
9 S chladnou hlavou
Ak vám ( a jemu) pri týchto hrách začne byť príliš horúco, zoberte kocku ľadu a pomaly mu s ňou prechádzajte po tele. Ak by vám na ochladenie vložil kocku ľadu do rozpálenej jaskynky, pokojne mu dovoľte, napiť sa z tejto studne.
10 Potrebujete novú stoličku?
 Najmä k počítaču sa hodí stolička z pravej kože s pohyblivými rúčkami a s príslušenstvom. List, ktorý takto napíšete, bude patriť medzi najhodnotnejšie.
11 Zažeňte nudu a urobte si živý obraz.
 Šminkami pomaľujte jednotlivé časti jeho tela, až vznikne krásna mozaika, pomôžte si aj džemom, kakaom, práškovým cukrom, paprikou. Ako podklad použite med. Dobré je, jednotlivé časti navoňať rôznymi arómami, potom je zážitok skvostný.

   



©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené.