Vyprážaná záhradka
Autor(ka) : Martina Jeníková
Dátum a čas : 8.3.2002 00:00
Kategória : Recepty
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...
Komu (email) :
Od (email) :
Od (meno) :
  

1 mladý karfiol, 1 mladý baklažán, 2 paradajky, 3 vajcia, 3 lyžice mlieka, polovica patizónu, olej, strúhanka, hladká múka, soľ.

1 mladý karfiol, 1 mladý baklažán, 2 paradajky, 3 vajcia, 3 lyžice mlieka, polovica patizónu, olej, strúhanka, hladká múka, soľ.

Karfiol rozoberieme na ružičky, patizón olúpeme, nakrájame na tenšie plátky a zbavíme jadier. Baklažán olúpeme a nakrájame na kolieska. Tvrdé paradajky nakrájame na plátky.
 Všetku zeleninu očistíme, osolíme, obalíme múkou, vajciami rozšľahanými s mliekom, soľou a strúhankou. Obalenú zeleninu vypražíme v rozohriatom tuku dočervena. Môžeme podávať aj ako prílohu.

 



©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené.