Hubové fliačky
Autor(ka) : Kristína Farkašová
Dátum a čas : 11.3.2002 00:00
Kategória : Recepty
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...
Komu (email) :
Od (email) :
Od (meno) :
  

650 g fliačkov, 2 vajcia, 125 g margarínu, 280 ml mlieka, 650 g čerstvých húb , mleté čierne korenie, soľ.

650 g fliačkov, 2 vajcia, 125 g margarínu, 280 ml mlieka, 650 g čerstvých húb , mleté čierne korenie, soľ.

V slanej vode uvarené fliačky dobre prepláchneme studenou vodou a necháme odtiecť. Čerstvé huby opražíme na časti tuku. Jednu polovicu rozpusteného tuku vlejeme do odtečených cestovín, pridáme pripravené huby, soľ, korenie, polovičnú dávku vajec, ktoré sme rozšľahali v polovičke mlieka a všetko dobre premiešame.

Druhou polovicou tuku vymastíme plech, naplníme ho pripravenými fliačkami a necháme pomaly piecť. Keď sú fliačky takmer upečené, prilejeme druhú polovicu vajec, ktoré sme rozmiešali v mlieku a cestovinu dopečieme. Podávame so zeleninovým šalátom.


 



©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené.