Cviklový guláš |
||
Autor(ka) : Kristína Farkašová Dátum a čas : 12.3.2002 00:00 Kategória : Recepty WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ... |
||
300 g červenej repy - cvikle, 100 g mäkkej klobásy, 50 g údenej slaniny, 4 zemiaky, 1 lyžica masti, 2 cibule, 3 strúčiky cesnaku, mäsový vývar, mleté čierne korenie, soľ. | ||
300 g červenej repy - cvikle, 100 g mäkkej klobásy, 50 g údenej slaniny, 4 zemiaky, 1 lyžica masti, 2 cibule, 3 strúčiky cesnaku, mäsový vývar, mleté čierne korenie, soľ. Cviklu očistíme a nakrájame na malé kocky. Mäkkú klobásu olúpeme a nakrájame na kolieska. Očistené zemiaky nakrájame na osminky. Slaninu nakrájame na kocky, opražíme, pridáme cviklu, klobásu a zemiaky. Premiešame, ochutíme rozotreným cesnakom, podlejeme mäsovým vývarom, osolíme, okoreníme a dusíme domäkka.
©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené. |