Veci, ktoré by ste nikdy nemali darovať svojmu partnerovi
Autor(ka) : Martina Jeníková
Dátum a čas : 18.3.2002 00:00
Kategória : Dokonalá
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...
Komu (email) :
Od (email) :
Od (meno) :
  

Vy považujete vybraný darček za úžasný, on sa nad ním v duchu chytá za hlavu...Ženy pri kupovaní darčekov často vyberajú veci, ktoré by samy radi dostali. Muži si to uvedomujú a niektorí dokonca preventívne radia, čo by sa im páčilo: ,,Kompas by bol fajn, miláčik.“ Kompas? A nechceš náhodou pištoľ? Samozrejme, že chce, veď je muž. My, ženy sme už raz také, že to odmietame brať na vedomie a preto svojmu partnerovi kúpime radšej omnoho ,,rozumnejšiu“ vec.

Vy považujete vybraný darček za úžasný, on sa nad ním v duchu chytá za hlavu...Ženy pri kupovaní darčekov často vyberajú veci, ktoré by samy radi dostali. Muži si to uvedomujú a niektorí dokonca preventívne radia, čo by sa im páčilo: ,,Kompas by bol fajn, miláčik.“ Kompas? A nechceš náhodou pištoľ? Samozrejme, že chce, veď je muž. My, ženy sme už raz také, že to odmietame brať na vedomie a preto svojmu  partnerovi kúpime radšej omnoho ,,rozumnejšiu“ vec.

KÚPACÍ PLÁŠŤ
Prečo ho ženy kupujú: Pretože si myslia, že solídny kúpací plášť vyzerá elegantne a do istej miery aj romanticky. Pripomína jemnocitných milencov z éry čiernobielych filmov a sľubuje i skrýva veľa radosti.
Ako ho prijme muž: Ktorý poriadny chlap na Slovensku  behá po byte v kúpacom plášti? Je takmer stopercentné, že váš partner sa v ňom bude cítiť smiešne a vôbec nie mužne.

 

 

 

HODVÁBNE BOXERSKÉ ŠORTKY
Prečo ich ženy kupujú: No predsa preto, lebo hodváb je taký vzrušujúci. Boxerky sú sexy a lahodia každej postave.
Ako ich prijme muž: Iba mizivé percento mužov vie oceniť na svojich oceľových svaloch, či tukových vankúšoch  jemnosť hodvábu. A ako by sa na nich pozerali vo fitku, keby odhalili hodvábne gaťky?

POMôCKY NA CVIČENIE
Prečo ich ženy kupujú: Pretože chcú urobiť niečo pre jeho zdravie a postavu. Okrem toho, chcú partnerovi ušetriť cestu  do fitneska.
Ako ich prijme on: Načisto sa mu zrúti svet: od svojej vyvolenej predsa dostal nepriame posolstvo, že  nie je atraktívny. A vôbec – ak sa už má namáhať s činkami, potom jedine v posilňovni – medzi seberovnými.

KOZMETIKA NA OŠETROVANIE TVÁRE
Prečo ju ženy kupujú: Pretože čerstvá mužská pokožka je omnoho atraktívnejšia. A pretože kozmetika pre pánov tak dobre vonia. A vôbec – pretože v obchodoch je taký skvelý výber kozmetických setov pre mužov.
Ako ju prijme on: Ostane pri zabehanom spôsobe hygieny: holiaci krém a voda po holení. Žiadne experimenty, žiadne zženštilosti, holenie je aj tak otravná vec.

PEŇAŽENKA
Prečo ju ženy kupujú: Pretože tá jeho je väčšinou aspoň storočná. Teraz si bude môcť vďaka dizajnérskemu kúsku z pravej kože konečne vychutnávať závan luxusu.
Ako ju  prijme on:  Muži sa len veľmi neradi lúčia so starými a osvedčenými vecami. Keď dostane novú peňaženku, znamená to, že by mal starú vyhodiť. A to ho bolí.

PAPUČE
Prečo ich ženy kupujú: Pretože pracovný deň sa skončí až vo chvíli, keď muž vkĺzne do svojich papúč – znamená to, že konečne príde domáca idyla.
Ako ich prijme on: Nenávidí tie veci aj na ženských nohách – a teraz by si mal čosi podobné obuť aj on a šuchtať sa po byte v papučiach ako trasľavý starec? O čo pohodlnejšie sú ponožky, či tenisky!


 



©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené.