Ryža VAKE |
||
Autor(ka) : Kristína Farkašová Dátum a čas : 19.3.2002 00:00 Kategória : Recepty WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ... |
||
450 g uvarenej a vychladenej ryže, 50 g bieleho rybacieho filé nakrájaného na kocky, 50 g olúpaných kreviet, 2 ušľahané vajcia, 50 g zelených paprík zbavených semien a nakrájaných na prúžky, 50 g mrazeného hrášku, 4 lyžice kečupu, 2 nadrobno nasekané jarné cibuľky, 1 cibuľa olúpaná a nakrájaná na tenké kolieska, 1 lyžica svetlej sójovej omáčky, 3 lyžice oleja na praženie, 1 čajová lyžička mletého čierneho korenia, pažítka, soľ. | ||
450 g uvarenej a vychladenej ryže, 50 g bieleho rybacieho filé nakrájaného na kocky, 50 g olúpaných kreviet, 2 ušľahané vajcia, 50 g zelených paprík zbavených semien a nakrájaných na prúžky, 50 g mrazeného hrášku, 4 lyžice kečupu, 2 nadrobno nasekané jarné cibuľky, 1 cibuľa olúpaná a nakrájaná na tenké kolieska, 1 lyžica svetlej sójovej omáčky, 3 lyžice oleja na praženie, 1 čajová lyžička mletého čierneho korenia, pažítka, soľ. Na panvici rozpálime 1 lyžicu oleja a nalejeme naň ušľahané vajcia. Upražíme z nich tenučkú omeletu, ktorú nakrájame na úzke pásiky.
©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené. |