Bačovské ražniči |
||
Autor(ka) : Natália Krížová Dátum a čas : 21.3.2002 00:00 Kategória : Recepty WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ... |
||
150 g vykosteného bravčového mäsa, 150 g jahňacieho filé, 1 červená cibuľa, 1 červená alebo žltá paprika, 8 menších šampiňónov, 80 g slaniny, tymian, olej, mleté čierne korenie, soľ. | ||
150 g vykosteného bravčového mäsa, 150 g jahňacieho filé, 1 červená cibuľa, 1 červená alebo žltá paprika, 8 menších šampiňónov, 80 g slaniny, tymian, olej, mleté čierne korenie, soľ. Mäso očistíme a nakrájame na kocky. Cibuľu olúpeme, papriku a šampiňóny očistíme, slaninu nakrájame na rovnako veľké kúsky. Mäso, slaninu a zeleninu striedavo napichujeme na špajľu alebo ihlicu, osolíme, okoreníme a posypeme tymianom.
©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené. |