Bačovské ražniči
Autor(ka) : Natália Krížová
Dátum a čas : 21.3.2002 00:00
Kategória : Recepty
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...
Komu (email) :
Od (email) :
Od (meno) :
  

150 g vykosteného bravčového mäsa, 150 g jahňacieho filé, 1 červená cibuľa, 1 červená alebo žltá paprika, 8 menších šampiňónov, 80 g slaniny, tymian, olej, mleté čierne korenie, soľ.

150 g vykosteného bravčového mäsa, 150 g jahňacieho filé, 1 červená cibuľa, 1 červená alebo žltá paprika, 8 menších šampiňónov, 80 g slaniny, tymian, olej, mleté čierne korenie, soľ.

Mäso očistíme a nakrájame na kocky. Cibuľu olúpeme, papriku a šampiňóny očistíme, slaninu nakrájame na rovnako veľké kúsky. Mäso, slaninu a zeleninu striedavo napichujeme na špajľu alebo ihlicu, osolíme, okoreníme a posypeme tymianom.
 Ražníky potom potrieme olejom a z každej strany grilujeme asi 2 a pol minúty.
 Podávame s hlávkovým šalátom a so zemiakmi pečenými v alobale so slaninkou a cibuľou.

 



©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené.