Švédska ryba |
||
Autor(ka) : Kristína Farkašová Dátum a čas : 22.3.2002 00:00 Kategória : Recepty WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ... |
||
1 kg ryby, ½ lyžice masla, 3 lyžice polohrubej múky, ½ L rybieho vývaru, 1 žĺtok, soľ, mleté čierne korenieNa posypanie: 2 lyžice jemne pokrájaných húb, 2 lyžice strúhaného syra, 1 lyžica strúhanky, 1 lyžica masla | ||
1 kg ryby, ½ lyžice masla, 3 lyžice polohrubej múky, ½ L rybieho vývaru, 1 žĺtok, soľ, mleté čierne korenieNa posypanie: 2 lyžice jemne pokrájaných húb, 2 lyžice strúhaného syra, 1 lyžica strúhanky, 1 lyžica masla Osolené rybie filé uvaríme. Urobíme zápražku, zalejeme vývarom z ryby a povaríme. Zjemníme žĺtkom a okoreníme. Rybu vložíme do ohňovzdornej misy, zalejeme omáčkou, posypeme hubami, syrom, strúhankou, obložíme kúskami masla a zapečieme v rúre. ©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené. |