Morka s teľacím mäsom a gaštanmi |
||
Autor(ka) : Natália Krížová Dátum a čas : 26.3.2002 00:00 Kategória : Recepty WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ... |
||
1 mladá morka (asi 2500 g), 500 g teľacieho mäsa, 250 g slaniny, 4 žĺtky, 100 g masla, 300 ml sladkej smotany, 1 kg gaštanov, 100 ml červeného vína, 30 ml koňaku (brandy), 30 ml rumu, 200 ml oleja, 2 bobkové listy, majorán, mleté čierne korenie, biele korenie, celé zelené korenie soľ. | ||
1 mladá morka (asi 2500 g), 500 g teľacieho mäsa, 250 g slaniny, 4 žĺtky, 100 g masla, 300 ml sladkej smotany, 1 kg gaštanov, 100 ml červeného vína, 30 ml koňaku (brandy), 30 ml rumu, 200 ml oleja, 2 bobkové listy, majorán, mleté čierne korenie, biele korenie, celé zelené korenie soľ.
©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené. |