Stáva sa!
Autor(ka) : Jana Osuská
Dátum a čas : 28.3.2002 00:00
Kategória : Koktail
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...
Komu (email) :
Od (email) :
Od (meno) :
  

Niekedy sa to stáva. Nech sa snažíte akokoľvek a máte vlasy čierne ako uhoľ, nepodarí sa vám vždy správne zareagovať. Nič si z toho nerobte, nie ste sama. Pre upokojenie vám prinášame najčastejšie prešľapy v spoločnosti, ktorým sa dá pri dobrej vôli, občas vyhnúť.

Niekedy sa to stáva. Nech sa snažíte akokoľvek a máte vlasy čierne ako uhoľ, nepodarí sa vám vždy správne zareagovať. Nič si z toho nerobte, nie ste sama. Pre upokojenie vám prinášame najčastejšie prešľapy v spoločnosti, ktorým sa dá pri dobrej vôli, občas vyhnúť.


 
Ak sa neviete tváriť ako renomovaný pokerový hráč, dávajte si pozor najmä na tieto situácie:
 V spoločnosti sa spomenie istá pani Z. Vy o nej niečo štipľavé poznamenáte a čakáte, že kolega Y pridá ešte čosi, ale on iba poznamená, že sa o nej nebude vyjadrovať, lebo je to jeho sestra.
1.Nezabúdajte, ani manželia nemusia mať rovnaké meno, nie to ešte súrodenci, preto, ak nemôžete povedať niečo dobré, radšej držte jazyk za zubami.

Pri vyslovení mena istého politika reagujete veľmi podráždene a odsúdite všetkých jeho voličov, žiaľ, aj vášho spoločníka.
2.Politické sympatie sú intímnou záležitosťou každého z nás. Rešpektujte to!

Na adresu moletnej pani A uštipačne poznamenáte, že by už mohla začať cvičiť, aby nestrašila malé deti. Až ticho, ktoré nastane, vám prezradí, že ste prepískli. Pani má možno poruchu štítnej žľazy.
3.Každý je zodpovedný iba za seba, to že vám sa páčia iba štíhli ľudia ešte neznamená, že tí tlstí sa musia prispôsobiť vášmu vkusu. Najmä ak ich vzhľad spôsobila choroba.

Dosť nevhodná je aj poznámka, že radšej by ste sa obesila, ako by ste mala piť ako kamarátkin manžel.
4.Alkoholizmus je dedičná choroba. V rodinách alkoholikov často páchajú samovraždy. Občas aj obesením.
 
Dosť veľké fo-pa je, presviedčať mladú dámu po vašom boku, že život bez detí ani nie je životom.
5.Nie každej žene je dopriate materstvo, aj keď sú mnohé ženy ochotné urobiť pre to čokoľvek.
 
6.Hlúpe je, spýtať sa dámy, ktorá prišla do spoločnosti so svojím mladším partnerom, či jej synček často dlho do noci býva  s ňou na večierkoch.

7.Rozprávať o spoločných zážitkoch z dovolenky sa neoplatí pred novou manželkou vášho kolegu, mohla by to brať osobne. Manželky dosť zle reagujú aj na vetu: „Dnes má každý správny muž milenku, no nie zlato?“

8.Rozprávať zasvätene o tom, že istý Marek, spolužiak vášho syna, je neskutočný gauner a fajčiar marišky sa neoplatí, aj keď ste v tej najvyššej spoločnosti, môže sa stať, že to  budete hovoriť jeho ockovi.

9. Výborné je aj to, ak si pána poslanca mýlite s vaším mäsiarom a riaditeľa firmy zaradíte na vrátnicu, lebo jeho tvár sa vám zdá povedomá.

Ak sa chcete vyhnúť blamáži, nepite veľa, nevymýšľajte si, nevyvyšujte sa a buďte taktná. Ak  niekoho významného nepoznáte, pokojne sa k tomu priznajte. A hlavne všetko nekritizujte, lebo tvorcovia jedla, výzdoby, interiéru, obrazu, nápoja... môžu stáť pri vás a isto im vaša kritika nepadne dobre.
Apropos, ak vám bude priateľka rozprávať, že vďaka istému lieku schudla 15 kg, nepovedzte jej hneď, že ten liek je rakovinotvorný, aby sa váš prejav nestal žlčotvorný.



©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené.