Kapustová špecialita Viktor |
||
Autor(ka) : Kristina Farkašová Dátum a čas : 8.4.2002 00:00 Kategória : Recepty WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ... |
||
180 g bravčového mäsa, 150 g kabanosu, 75 g údenej slaniny, 50 ml smotany, 220 ml mlieka, 100 g cibule, 50 g masti, 150 g ryže, 500 g kyslej kapusty, 50 g tuku na pekáč, 35 g strúhanky na pekáč, červená mletá paprika, kmín, soľ. | ||
180 g bravčového mäsa, 150 g kabanosu, 75 g údenej slaniny, 50 ml smotany, 220 ml mlieka, 100 g cibule, 50 g masti, 150 g ryže, 500 g kyslej kapusty, 50 g tuku na pekáč, 35 g strúhanky na pekáč, červená mletá paprika, kmín, soľ. Na polovici masti opražíme dozlata cibuľu, pridáme na malé kocky nakrájané mäso, zamiešame papriku, osolíme, podlejeme a dusíme. Na druhej časti masti udusíme kyslú kapustu, spolu s údenou slaninou, ktorú sme nakrájali na kocky.
©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené. |