Králik „Madrid“ |
||
Autor(ka) : Martina Jeníková Dátum a čas : 17.4.2002 00:00 Kategória : Recepty WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ... |
||
1 králik, 200 ml bieleho vína, 400 g paradajok, 75 g celých zelených olív, 5 čiernych olív, 3 strúčiky cesnaku, 4 lyžice citrónovej šťavy, 3 lyžice olivového oleja, olej, 2 lyžice rozmarínu, mleté čierne korenie. | ||
1 králik, 200 ml bieleho vína, 400 g paradajok, 75 g celých zelených olív, 5 čiernych olív, 3 strúčiky cesnaku, 4 lyžice citrónovej šťavy, 3 lyžice olivového oleja, olej, 2 lyžice rozmarínu, mleté čierne korenie. Najprv si pripravíme marinádu. Zmiešame spolu citrónovú šťavu, olivový olej, rozmarín, 3 strúčiky roztlačeného cesnaku a 5 nadrobno nasekaných olív. Marinádu dobre rozmiešame s rozporciovaným králikom, zakryjeme a na noc dáme odležať do chladničky.
©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené. |