Kotleta Katarína |
||
Autor(ka) : Kristína Farkšová Dátum a čas : 29.4.2002 00:00 Kategória : Recepty WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ... |
||
180 g bielej fazule, 400 g bravčovej krkovičky alebo karé, 2 lyžice oleja, 2 strúčiky cesnaku, 1 lyžička tymianu, 1 konzerva rajčiakov (425 ml), soľ, mleté čierne korenie, 3 lyžice nasekanej petržlenovej vňate | ||
180 g bielej fazule, 400 g bravčovej krkovičky alebo karé, 2 lyžice oleja, 2 strúčiky cesnaku, 1 lyžička tymianu, 1 konzerva rajčiakov (425 ml), soľ, mleté čierne korenie, 3 lyžice nasekanej petržlenovej vňate Fazuľu zalejem ¾ l vody a necháme ju zmäknúť. Mäso pri kosti po oboch stranách narežeme, aby sa pri pečení nekrútilo. Na rozpálenom oleji ho z oboch strán opražíme dohneda. Fazuľu aj s vodou pridáme k mäsu, dochutíme rozotreným cesnakom, tymianom a prikryté dusíme. Po 40 minútach pridáme rajčiaky a šťavu podľa chuti dosolíme a okoreníme. Dusíme domäkka a na záver posypeme petržlenovou vňaťou. Podávame s čerstvým chlebom.
©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené. |