Šípková Ruženka |
||
Autor(ka) : Natália Krížová Dátum a čas : 30.4.2002 00:00 Kategória : Móda WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ... |
||
600 g bravčového karé bez kostí, 1 cibuľa, 40 g masti, mäsový vývar, 1 bobkový list, 2 zrnká nového a 4 zrnká čierneho korenia, soľ. Šípková omáčka: 100 g šípok, 40 g hladkej múky, 30 g masti, mäsový vývar, 1 čajová lyžička cukru, citrónová šťava, soľ. | ||
600 g bravčového karé bez kostí, 1 cibuľa, 40 g masti, mäsový vývar, 1 bobkový list, 2 zrnká nového a 4 zrnká čierneho korenia, soľ. Karé bez kostí umyjeme a nepokrájané prudko opečieme v rozpálenej masti. Pridáme na kolieska nakrájanú cibuľu, bobkový list, korenie a soľ. Podlejeme mäsovým vývarom, prikryjeme a dáme do vyhriatej rúry. Keď je mäso takmer mäkké, odokryjeme ho a dopečieme. Mäso potom nakrájame na plátky. ©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené. |