Pikantná hydina |
||
Autor(ka) : Natália Krížová Dátum a čas : 14.5.2002 00:00 Kategória : Recepty WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ... |
||
600g kuracích pŕs, 120g červenej papriky, 3 feferónky v náleve, 120g šampiňónov, 150g cibule, 100g kečupu, 200 ml vývaru, soľ, mleté čierne korenie, 100 ml oleja, 30g maizeny | ||
600g kuracích pŕs, 120g červenej papriky, 3 feferónky v náleve, 120g šampiňónov, 150g cibule, 100g kečupu, 200 ml vývaru, soľ, mleté čierne korenie, 100 ml oleja, 30g maizeny Kuracie prsia nakrájame na rezance, osolíme, okoreníme a prudko opečieme na rozpálenom oleji. Mäso vyberieme, orestujeme nakrájanú cibuľu, papriku, feferónky, pridáme šampiňóny, kečup a zalejeme vývarom. Prevaríme, zahustíme maizenou rozmiešanou v troške vody, povaríme asi 2 minúty a pridáme orestované mäso. Podávame s hráškovou ryžou. ©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené. |