Chutné mäsko so žihľavou |
||
Autor(ka) : Kristína Farkašová Dátum a čas : 3.6.2002 00:00 Kategória : Recepty WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ... |
||
500g mletého mäsa podľa chuti, soľ, 100g cibule, 50g cesnaku, 2 rožky, zväzok žihľavy, 1/8 l mlieka, 100g majoránky, 50g slaniny, 50g tuku | ||
500g mletého mäsa podľa chuti, soľ, 100g cibule, 50g cesnaku, 2 rožky, zväzok žihľavy, 1/8 l mlieka, 100g majoránky, 50g slaniny, 50g tuku Mladé lístky žihľavy umyjeme, sparíme vriacou vodou a necháme odkvapkať. Rožky pokrájame na kocky a navlhčíme mliekom. Cibuľu pokrájame na kocky. Do nádoby vložíme mäso, osolíme, pridáme cibuľu, rožky, nadrobno pokrájanú slaninu, majoránku a prelisovaný cesnak. Nakoniec vložíme pokrájanú žihľavu. Premiešame, vložíme do vymastenej formy a pečieme asi 45 minút. ©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené. |