Chutné mäsko so žihľavou
Autor(ka) : Kristína Farkašová
Dátum a čas : 3.6.2002 00:00
Kategória : Recepty
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...
Komu (email) :
Od (email) :
Od (meno) :
  

500g mletého mäsa podľa chuti, soľ, 100g cibule, 50g cesnaku, 2 rožky, zväzok žihľavy, 1/8 l mlieka, 100g majoránky, 50g slaniny, 50g tuku

500g mletého mäsa podľa chuti, soľ, 100g cibule, 50g cesnaku, 2 rožky, zväzok žihľavy, 1/8 l mlieka, 100g majoránky, 50g slaniny, 50g tuku

Mladé lístky žihľavy umyjeme, sparíme vriacou vodou a necháme odkvapkať. Rožky pokrájame na kocky a navlhčíme mliekom. Cibuľu pokrájame na kocky. Do nádoby vložíme mäso, osolíme, pridáme cibuľu, rožky, nadrobno pokrájanú slaninu, majoránku a prelisovaný cesnak. Nakoniec vložíme pokrájanú žihľavu. Premiešame, vložíme do vymastenej formy a pečieme asi 45 minút.



©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené.