Marinované artičoky
Autor(ka) : Jana Osuská
Dátum a čas : 4.6.2002 00:00
Kategória : Recepty
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...
Komu (email) :
Od (email) :
Od (meno) :
  

1 konzerva artičokov, 3 lyžice bieleho vínneho octu, 2 lyžice sójovej omáčky, 1 lyžica cukru, soľ, mleté čierne korenie, mletá paprika, zväzok petržlenovej vňate, 6 krajcov tmavého chleba

1 konzerva artičokov, 3 lyžice bieleho vínneho octu, 2 lyžice sójovej omáčky, 1 lyžica cukru, soľ, mleté čierne korenie, mletá paprika, zväzok petržlenovej vňate, 6 krajcov tmavého chleba

Artičoky necháme odkvapkať. Zmiešame ocot, sójovú omáčku, cukor, soľ, korenie a mletú papriku. Vňať nasekáme a vmiešame do omáčky. Artičoky zalejeme omáčkou a necháme 30 minút odležať. Potom ich kladieme na krajce chleba.



©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené.