Marinované artičoky |
||
Autor(ka) : Jana Osuská Dátum a čas : 4.6.2002 00:00 Kategória : Recepty WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ... |
||
1 konzerva artičokov, 3 lyžice bieleho vínneho octu, 2 lyžice sójovej omáčky, 1 lyžica cukru, soľ, mleté čierne korenie, mletá paprika, zväzok petržlenovej vňate, 6 krajcov tmavého chleba | ||
1 konzerva artičokov, 3 lyžice bieleho vínneho octu, 2 lyžice sójovej omáčky, 1 lyžica cukru, soľ, mleté čierne korenie, mletá paprika, zväzok petržlenovej vňate, 6 krajcov tmavého chleba Artičoky necháme odkvapkať. Zmiešame ocot, sójovú omáčku, cukor, soľ, korenie a mletú papriku. Vňať nasekáme a vmiešame do omáčky. Artičoky zalejeme omáčkou a necháme 30 minút odležať. Potom ich kladieme na krajce chleba. ©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené. |