Pórik „Porto“ |
||
Autor(ka) : Kristína Farkašová Dátum a čas : 6.6.2002 00:00 Kategória : Recepty WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ... |
||
1kg póru, 100g cibule, 500g rajčiakov, 2 strúčiky cesnaku, 1 lyžica bieleho vína, 2 lyžice posekanej petržlenovej vňate, soľ, mleté čierne korenie | ||
1kg póru, 100g cibule, 500g rajčiakov, 2 strúčiky cesnaku, 1 lyžica bieleho vína, 2 lyžice posekanej petržlenovej vňate, soľ, mleté čierne korenie Očistený pór 5 minút povaríme v osolenej vode. Potom ho poukladáme do vymastenej nádoby. Medzitým si zoberieme pokrájanú cibuľu, pridáme paradajky, cesnak a víno a prikryté podusíme 5 minút. Nalejeme na pór a dusíme kým všetko nezmäkne. Nakoniec dochutíme a ozdobíme vňaťou. Podávame s bielym chlebom. ©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené. |