Kotlety „Gigant“ |
||
Autor(ka) : Kristína Farkašová Dátum a čas : 11.6.2002 00:00 Kategória : Recepty WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ... |
||
1kg vysokého rebra s kosťou, 1 lyžička tymianu, 3 lyžice olivového oleja, 4 lyžice červeného vína, 2 lyžičky cesnakovej soli | ||
1kg vysokého rebra s kosťou, 1 lyžička tymianu, 3 lyžice olivového oleja, 4 lyžice červeného vína, 2 lyžičky cesnakovej soli Mäso natrieme 2 lyžicami oleja, vložíme do misky, necháme ho tam 24 hodín a občas ho otočíme (držíme v chlade). V červenom víne rozmiešame cesnakovú soľ a tymian. Túto zmes necháme niekoľko hodín prikrytú odpočívať. Pridáme k mäsu, ktoré necháme ďalších 24 hodín ležať v tejto zmesi. Posledných 6 hodín už pri izbovej teplote. Osušené mäso opekáme na lyžici oleja asi 45 minút za občasného otáčania. Pri otočení vždy potierame marinádou.
©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené. |